Jobbe med lagrede søk i GoDaddy -auksjoner

I GoDaddy Auctions® -kontoen din kan du lagre søkeparametrene for domenenavnoppføringer. Du kan vise, redigere, slette eller eksportere lagrede søk når som helst.

I tillegg kan du planlegge eller avbryte daglige e -postmeldinger for opptil 10 av de lagrede søkene dine. E -postmeldingene inneholder oppføringene som samsvarer med de lagrede søkeparametrene dine.

Opprette lagrede søk

Du kan lagre parametrene for spesifikke søk du utfører i GoDaddy -auksjoner.

For å opprette lagrede søk

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Klikk på Avansert søk , og velg deretter søkeparametrene du vil lagre. For mer informasjon, seSøker etter domener i GoDaddy -auksjoner .

Merk: Du kan også opprette et lagret søk ved å klikke på Legg til ny under Lagrede søk -menyen.

3. Klikk på Lagre søk .
  4. Gjør følgende:
    • Søkenavn - Angi et navn for dette lagrede søket.
    • Rader per side - Velg antall oppføringer du vil vise på hver side.
    • Sorter etter - Velg parameteren du vil sortere søkeresultatene etter.
    • Legg til en daglig e -postrapport - Velg dette alternativet for å motta daglige e -postmeldinger om domenenavnoppføringer som samsvarer med søkeparameterne dine.
  5. Klikk på OK . Det nye lagrede søket vises i menyen Lagrede søk.

Vise lagrede søk

Du kan se domenenavnoppføringene som samsvarer med parametrene for de lagrede søkene dine.

For å vise lagrede søk

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Fra Lagrede søk velger du det lagrede søket du vil vise. Oppføringene som samsvarer med parametrene for det lagrede søket, vises.

Redigere lagrede søk

Du kan redigere parametrene for de lagrede søkene dine.

Slik redigerer du lagrede søk

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Under Lagrede søk -menyen klikker du på Administrer .
  3. Klikk på Rediger for det lagrede søket du vil redigere.
  4. Oppdater søkeparametrene. For mer informasjon, seSøker etter domener i GoDaddy -auksjoner .
  5. Klikk på Lagre søk .
  6. Rediger ett av følgende:
    • Søkenavn - angi et nytt navn for dette lagrede søket.
    • Rader per side - Velg antall oppføringer du vil vise på hver side.
    • Sorter etter - Velg parameteren du vil sortere søkeresultatene etter.
    • Legg til en daglig e -postrapport - Velg dette alternativet for å motta daglige e -postmeldinger om domenenavnoppføringer som samsvarer med søkeparameterne dine.
  7. Klikk på OK.
  8. Klikk på OK . Det oppdaterte lagrede søket vises i Lagrede søk -menyen.

Slette lagrede søk

Du kan slette de lagrede søkene dine.

Slik sletter du lagrede søk

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Under Lagrede søk -menyen klikker du på Administrer .
  3. For det lagrede søket du vil slette, klikker du på Slett .
  4. Klikk på OK.

Planlegge eller kansellere daglige e -poster

Du kan planlegge daglige e -postmeldinger som inneholder informasjon relatert til opptil 10 av de lagrede søkene dine.

Vi sender informasjonen til e -postadressen som er registrert for GoDaddy -kundekontoen din. Hvis du trenger å oppdatere e -postadressen din, seChange your account's street address .

Du kan kansellere de daglige e -postmeldingene for lagrede søk du ikke lenger er interessert i.

For å planlegge eller kansellere daglige e -poster

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Under Lagrede søk -menyen klikker du på Administrer .
  3. For ett lagret søk gjør du ett av følgende:
    • For å motta daglige e -postmeldinger om et lagret søk, velger du Legg til i daglig e -post .
    • For å kansellere de daglige e -postmeldingene dine, fjern merkingen for Legg til i daglig e -post .
  4. Klikk på Lagre e -postinnstillinger .

Eksporterer lagrede søkelister

Du kan eksportere listen over domenenavn (opptil 40 000) som samsvarer med parametrene for de lagrede søkene dine.

Slik eksporterer du lagrede søkelister

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Under Lagrede søk -menyen velger du Administrer .
  3. For det lagrede søket du vil eksportere til en .CSV -fil, klikker du på (Eksporter til CSV).
  4. Åpne .CSV -filen, eller lagre den på datamaskinen din.