Legg til eller endre betalingsmottakerinformasjonen min

Slik legger du til en ny betalingsmottaker eller gjør endringer i den eksisterende mottakerinformasjonen, inkludert bankkonto, foretrukket betalingsmetode og foretrukket avgiftsskjema.

Merk: Du kan ikke endre kallenavnet eller slette en betalingsmottakerkonto når den er konfigurert. Du kan imidlertid oppdatere betalingsmottakerkontoinformasjonen når som helst for å justere betalingsopplysningene.

1. Gå til GoDaddy Min profil -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Betalingsmottakere .
  3. Velg om du vil legge til en ny betalingsmottaker eller oppdatere en eksisterende betalingsmottakerkonto:
    • For å legge til en ny konto, velger du Legg til en betalingsmottaker . Angi et kallenavn for kontoen (dette kan ikke endres senere) og velg Legg til .
    • For å redigere en eksisterende konto, velger du Vis/rediger ved siden av kontoen du vil oppdatere. Velg Rediger i skjermbildet Oppføring av betalingsdetaljer.
  4. I Adresse-delen angir eller justerer du kontotypen (enkeltperson eller selskap), e-postadresse, telefonnummer, navn og postadresse. Noen elementer kan trenge litt mer oppmerksomhet:
    • En fysisk gateadresse kreves i denne delen - ingen postbokser. Amerikanske kunder kan avtale at de sender en papirsjekk til en postboks, men du må kontakte kundestøtte .
    • Hvis bankkontoen din ikke er i det samme landet som heter GoDaddy -kontoen din, kontakter du kundestøtte .
  5. Når du er ferdig, velger du Neste .
    • Hvis du ser en melding om at adressen din ikke kan bekreftes, må du gjennomgå adressen. Velg Bekreft og fortsett hvis alt ser riktig ut, eller velg Rediger adresse for å gjøre rettelser.
  6. I delen Betalingsmetode velger du en betalingsmetode fra rullegardinmenyen og skriver inn eventuell bankinformasjon. Det er et par ting du bør huske på når du fullfører denne delen:
    • Hvis du velger PayPal som betalingsmetode, angir du for- og etternavnet nøyaktig slik de vises i PayPal -profilen din. Du må kanskje legge til mellomnavnet ditt i Etternavn -feltet hvis det er i PayPal -profilen din.
    • Velg Hold tilbake mine betalinger fra listen over betalingsmetoder hvis du vil plassere en midlertidig tilbakeholdelse. Vi holder tilbake betalingene dine til du endrer dette valget.
    • Rett under betalingsmetoden kan du velge Rediger betalingsgrensen min og velge en verdi fra listen. Dette angir minimumsbeløpet som utløser en betaling. Hvis du er OK med standardbeløpet, trenger du ikke endre noe.
    • Merk: Her er informasjonen om betalingsterskler og transaksjonskostnader .

7. Når du er ferdig, velger du Neste .
  8. I delen Avgiftsskjemaer fyller du ut feltene i avgiftsskjemaet og velger Neste . Du er ferdig!

Relaterte trinn

Når du konfigurerer en betalingsmottakerkonto, kobler du betalingsmottakeren til produktet du ønsker å bruke den. Bruk koblingene nedenfor for hvert produkt du trenger:

Mer informasjon

• Vi sender deg en e -postvarsling for kontoaktiviteter, som for eksempel oppdateringer av betalingsmottakerinformasjonen eller skatteskjema -statusen.
  • Hvis du trenger hjelp med å finne ut hvilken betalingsmetode som er riktig for deg, anbefaler vi at du snakker med en forretnings- eller skattejurist.
  • Hvis Overholdelsesteamet ditt kontakter deg for å oppgi ytterligere informasjon, følger du trinnene for å vise/redigere betalingsmottakerkontoen din. Du blir bedt om å legge til mer informasjon og laste opp en bilde -ID.