Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til eller endre betalingsmottakerinformasjonen min

Legg til en ny betalingsmottaker eller gjør endringer i den eksisterende mottakerinformasjonen din, inkludert bankkonto, foretrukket betalingsmetode og foretrukket avgiftsskjema.

Merk: Du kan ikke endre kallenavnet eller slette en betalingsmottakerkonto når den er konfigurert. Du kan imidlertid oppdatere betalingsmottakerkontoinformasjonen når som helst for å justere betalingsopplysningene.

1. Gå til GoDaddy Min profil -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Betalingsmottakere .
  3. Velg om du vil legge til en ny betalingsmottaker eller oppdatere en eksisterende betalingsmottakerkonto:
    • For å legge til en ny konto, velger du Legg til en betalingsmottaker . Angi et kallenavn for kontoen (dette kan ikke endres senere), og velg deretter Legg til.
    • For å redigere en eksisterende konto, velger du Vis/rediger ved siden av kontoen du vil oppdatere. På Rediger betalingsskjermbildet velger du Rediger .
  4. I Adresse -delen angir eller redigerer du kontotypen (enkeltperson eller selskap), e-postadresse, telefonnummer, navn og postadresse. Noen elementer kan kreve ytterligere informasjon:
    • En fysisk gateadresse kreves i denne delen - ingen postbokser. Amerikanske kunder kan avtale at de sender en papirsjekk til en postboks, men du må kontakte vår GoDaddy -veiledninger .
    • Hvis bankkontoen din ikke er i det samme landet som heter GoDaddy -kontoen din, tar du kontakt med vår GoDaddy -veiledninger .
  5. Når du er ferdig, velger du Neste .
    • Hvis du ser et varsel om at adressen din ikke kan bekreftes, må du gå gjennom adressen. Velg Bekreft og fortsett hvis det er riktig, eller velg Rediger adresse for å gjøre endringer.
  6. I delen Betalingsmetode velger du en betalingsmetode fra rullegardinmenyen og skriver inn eventuell bankinformasjon. Det er et par ting du bør huske på når du fullfører denne delen:
    • Hvis du velger PayPal som betalingsmetode, angir du for- og etternavnet nøyaktig slik de vises i PayPal -profilen din. Du må kanskje legge til mellomnavnet ditt i Etternavn -feltet hvis det er i PayPal -profilen din.
    • Hvis du vil plassere en midlertidig tilbakeholdelse av betalinger, velg Hold tilbake mine betalinger i Betalingsmetode -listen. Vi holder tilbake betalingene dine til du endrer dette valget.
    • Under Betalingsmetoden velger du Rediger betalingsgrensen min og velger en verdi fra listen for å angi minimumsbeløpet som utløser en betaling. Hvis du er OK med standardbeløpet, trenger du ikke endre noe.
    • Merk: Her er informasjonen om betalingsterskler og transaksjonskostnader .

7. Når du er ferdig, velger du Neste .
  8. I delen Avgiftsskjemaer fyller du ut feltene i avgiftsskjemaet og velger Neste . Du er ferdig!

Relaterte trinn

Når du konfigurerer en betalingsmottakerkonto, kobler du betalingsmottakeren til produktet du ønsker å bruke den. Bruk koblingene nedenfor for hvert produkt du trenger:

Mer informasjon

• Vi sender deg en e -postvarsling for kontoaktiviteter, som for eksempel oppdateringer av betalingsmottakerinformasjonen eller skatteskjema -statusen.
  • Hvis du trenger hjelp med å finne ut hvilken betalingsmetode som er riktig for deg, anbefaler vi at du snakker med en forretnings- eller skattejurist.
  • Hvis Overholdelsesteamet ditt kontakter deg for å oppgi ytterligere informasjon, følger du trinnene for å vise/redigere betalingsmottakerkontoen din. Du blir bedt om å legge til mer informasjon og laste opp en bilde -ID.