Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Kanseller en domenekontooverføring

Hvis du ombestemmer deg, kan du kansellere en domeneoverføring og beholde domenet i gjeldende konto. Hvis du kansellerer kontooverføringen, kanselleres ikke domenet, og heller ikke kontaktinformasjonen for domenet.

1. Logg på GoDaddy -overføringssiden . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Sørg for at du har valgt Overføringer ut -knappen og er på Forespørsel sendt -fanen.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av domeneoverføringen du vil kansellere. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domene , og velg deretter Velg alle .
    skjermbilde av flere valgte domener
  4. Velg Kanseller overføring .
  5. I det nye vinduet velger du Avbryt overføring igjen for å bekrefte kanselleringen.

Vi kansellerer kontooverføringen umiddelbart, men det kan ta opptil 15 minutter før kontoen din viser endringene.