Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Overfør domenet mitt til en annen GoDaddy-konto

Du kan overføre et domenenavn fra GoDaddy-kontoen din til en annen GoDaddy-konto så lenge domenet er kvalifisert. Domener er ikke kvalifisert for en kontooverføring hvis de venter på godkjenning av en kontaktoppdatering, er innen en dag av utløpsdatoen, er utløpt eller allerede venter på overføring.

Domener som overføres til en annen konto, beholder eksisterende DNS-innstillinger, men alle tilkoblede produkter, som et nettsted eller en e-post, overføres ikke med domenet.

1. Logg på ditt GoDaddy sin Overføringer-side. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal overføre. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domene, og velg deretter Velg alle eller Velg gjeldende side.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Fortsett .
  4. Angi den nye kontoeierens e-postadresse, og angi den igjen for å bekrefte.
  5. (Valgfritt) Angi kundenummeret til eieren av den nye kontoen.
    • Hvis du angir et kundenummer, e-postadressen du har angitt, samsvare med e-postadressen til kontoen for det kundenummeret.
  6. Velg om du vil kopiere gjeldende kontaktinformasjon for kvalifiserte domener til den nye kontoen.
  7. Velg Send overføringsforespørsel.
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

Overføringen er i gang, og nå må mottageren godta at domenene overføres til kontoen. Velg Se overføringene mine for å gå gjennom andre overføringer på vent, eller velg Vis mine domener for å gå tilbake til domeneporteføljen.

Påkrevd: Påse at mottageren sjekker e-posten og godtar domeneoverføringen innen ti dager. Kontooverføringen utløper hvis domenet ikke blir godtatt innen ti dager.

Tilknyttede trinn