Kanseller en ventende kontaktoppdatering

Kanseller en ventende kontaktoppdatering for domenene dine gjennom kontoen din. Hvis du kansellerer en kontaktoppdatering, forhindres det at kontaktinformasjonen for domenet oppdateres. Eller du kan godkjenne kontaktoppdateringen for å behandle de ventende endringene.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg det spesifikke domenet du vil oppdatere for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    skjermbilde av valgt enkeltdomene
  3. Naviger til varselet med meldingen Du har kontaktoppdateringer som venter på godkjenning, og velg Vis nå .
  4. Merk av i boksen ved siden av Kanseller denne oppdateringen for domenenavnet ditt , og velg deretter Avbryt ventende oppdateringer for å bekrefte kanselleringen av kontaktoppdateringen.