Godkjenn mine registrerte kontaktoppdateringer

Det å holde domenets kontaktinformasjon oppdatert er en viktig del av det å vedlikeholde din tilstedeværelse på nett. Hvis du gjør endringer til organisasjonen, navnet eller e-postadressen til den registrerte, så krever ICANN at du godkjenner disse endringene. Vi vil sende deg en e-post med en kobling for å fullføre godkjenningen, og hva slags oppdatering du gjør vil avgjøre hvor du vil motta e-posten.

Hvis du endret registranten ...

• Organisasjon, Fornavn eller Etternavn, den godkjente e-posten går til den nåværende registrerte e-postadressen som er oppført på domenenavnet og på kontoens e-postadresse. Du får bare en e-post hvis disse adressene matcher.
  • E-postadresse, den godkjente e-posten går til den nåværende registrerte e-postadressen som er oppført på domenenavnet og på kontoens e-postadresse. Du får bare en e-post hvis disse adressene matcher. Når du godkjenner endringen, vil en endelig godkjent e-post bli sent til den nye e-postadressen.

Fullfør godkjenningsprosessen ved å bruke e-postene vi sendte.

1. I godkjenning-e-posten, trykk på Behandle og godkjenn oppdateringen. (Kan du ikke finne e-posten? Godkjenning-e-poster blir sendt til den nåværende registranten og/eller handle-e-postadresse.)
  2. Gå igjennom endringene til kontaktinformasjon.
  3. Velg å gå inn eller ut av en frivillig 60-dagers overføringslås. GoDaddy anbefaler låsen for å hjelpe til med å holde domenet sikkert i kontoen din.

Merk: .au domener er ikke underlagt den 60-dagers overføringslåsen.

4. Trykk på Ja, oppdater kontaktinformasjonen.
  5. Hvis du har oppdatert den registrerte e-postadressen, så vil den nye e-postadressen også motta en godkjenning-e-post. Klikk på koblingen i e-posten og godkjenn endringene for å fullføre oppdateringene.

Disse e-postene utløper etter fem dager. Hvis du ikke fullfører godkjenningsprosessen innen fem dager vil ikke oppdateringene bli fullført, og du vil da måtte oppdatere kontaktinformasjonen på nytt.