Gå direkte til hovedinnholdet

GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Kanseller mitt GoDaddy Studio PRO -abonnement

Du kan si opp GoDaddy Studio PRO- eller Teams -abonnementet ditt når som helst. Når faktureringsperioden utløper, vil du gå tilbake til å ha en gratis GoDaddy Studio -konto.

Merk: Hvis du bare sletter GoDaddy Studio -appen, kanselleres ikke abonnementet ditt - du blir fortsatt belastet. 

For å si opp GoDaddy Studio PRO -abonnementet, følger du trinnene for plattformen din.


Fra Apple Innstillinger -appen:

  1. Åpne Innstillinger -appen på enheten din.
  2. Trykk på Apple -ID -en din.
  3. Velg Abonnementer .
  4. Finn GoDaddy Studio og velg den.
  5. Nederst på skjermen velger du Avbryt abonnement .

Fra GoDaddy Studio -appen:

  1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger du Prosjekter .
  3. Velg ikonet øverst til høyreInnstillinger iOS Innstillinger -ikon.
  4. Velg Administrer abonnement .
  5. Rull ned og trykk på Avbryt abonnement .


Fra Google Play -butikken:

  1. Åpne Google Play Butikk -appen.
  2. Velg profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Betalinger og abonnementer .
  4. Velg Abonnementer .
  5. Velg GoDaddy Studio .
  6. Velg Avslutt abonnement nederst på siden, og bekreft deretter kanselleringen.

Fra GoDaddy Studio -appen:

  1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Øverst til høyre velger duInnstillinger Android Innstillinger -ikon.
  3. Under Administrer velger du Mitt abonnement .
  4. Rull ned og velg Avbryt abonnement .


Du kan si opp nettabonnementet ditt på GoDaddy Studio på GoDaddy -kontoen din.

  1. Logg på GoDaddy -kontoen din .
  2. Velg ikonet øverst til høyre på skjermenInnstillinger Android Profilikon .
  3. Velg Fornyelser og fakturering fra menyen som vises.
  4. Merk av i boksen til venstre for produktet du vil kansellere.
  5. Nær Kanseller fornyelse nær toppen av siden.
  6. Bekreft kanselleringen ved å velge Avbryt fornyelse igjen.

Når du har sagt opp abonnementet ditt, vil du fremdeles ha tilgang til det for den tiden du allerede har betalt for.

Mer informasjon