GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Kanseller mitt GoDaddy Studio PRO -abonnement

Du kan si opp GoDaddy Studio PRO- eller Teams -abonnementet ditt når som helst. Når faktureringsperioden utløper, vil du gå tilbake til å ha en gratis GoDaddy Studio -konto.

Merk: Hvis du bare sletter GoDaddy Studio -appen, kanselleres ikke abonnementet ditt - du blir fortsatt belastet.

For å si opp GoDaddy Studio PRO -abonnementet, følger du trinnene for plattformen din.

Fra Apple Innstillinger -appen:

1. Åpne Innstillinger -appen på enheten din.
  2. Trykk på Apple -ID -en din.
  3. Velg Abonnementer .
  4. Finn GoDaddy Studio og velg den.
  5. Nederst på skjermen velger du Avbryt abonnement .

Fra GoDaddy Studio -appen:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger du Prosjekter .
  3. Velg ikonet øverst til høyreInnstillinger iOS Innstillinger -ikon.
  4. Velg Administrer abonnement .
  5. Rull ned og trykk på Avbryt abonnement .