Koble min profesjonelle Instagram -konto fra GoDaddy Conversations
Å koble din profesjonelle Instagram -konto fra GoDaddy Conversations betyr at du ikke lenger vil motta Instagram -meldinger eller kommentarer i den samlede innboksen din. Alle Instagram -meldingene og kommentarene dine vil bli slettet fra Conversations -innboksen og arkivene dine, og Instagram -meldinger og kommentarer med stjerner blir også fjernet.
Du kan koble Instagram til Conversations når som helst. Hvis du gjør det, vil meldingene og kommentarene vises i Conversations -innboksen igjen.
- Logg på GoDaddy -mobilappen din.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
more, and then tap Settings. - Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For å bekrefte at du vil koble fra Instagram, velger du Ja, Koble fra .
- Logg på GoDaddy -mobilappen din.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
settings. - Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For å bekrefte at du vil koble fra Instagram, velger du Ja, Koble fra .
- I en nettleser går du til GoDaddy -produktsiden for din.
Hvis du har den enkeltstående versjonen av Conversations, utvider du Conversations Unified Inbox . Velg Nettinnboks til høyre for Conversations -abonnementet.
ELLER
Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, blar du til Websites + Marketing og velger Administrer ved siden av nettstedet ditt. Utvid Conversations i menyen til venstre.
- Velg Innstillinger.
- Select Channels
- Expand Instagram, and then select your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For å bekrefte at du vil koble fra Instagram, velger du Ja, Koble fra .