Konfigurer en blokkeringsliste for kommentarer i WordPress

Du kan sette opp en blokkblokk for kommentarer i WordPress, som automatisk vil flytte til papirkurvdelen alle kommentarer som inneholder bestemte nøkkelord, navn, URL -er, e -postadresser, eller som kommer fra IP -adresser du angir. Dette er en effektiv måte å forhindre søppelpost på.

Merk: Kommentarer som flyttes til papirkurven, slettes automatisk etter 30 dager.

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Innstillinger og deretter Diskusjon .
  3. Rull ned til delen Ikke tillatt kommentarnøkler og skriv inn blokkerte elementer i boksen, ett element per linje. Du kan angi nøkkelord, fraser, IP -adresser, domener eller URL -adresser, brukernavn eller e -postadresser.

Merk: Når en kommentar inneholder noen av de blokkerte ordene i innhold, forfatternavn, URL, e -post, IP -adresse eller en nettlesers brukeragentstreng, vil den bli flyttet til papirkurven. Det vil samsvare med ordene inni, så "katten" vil samsvare med "larven", "utdanne" og så videre.

4. Rull ned til bunnen av siden og velg Lagre endringer .

Blockerte oppførte kommentarer går nå automatisk til papirkurven. For å vise dem, velger du Kommentarer på menyen til venstre, og velger deretter Papirkurv .