Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer Gen 4 -serveren min

Etter at du har kjøpt en 4. generasjons VPS eller dedikert server, er det på tide å fullføre oppsettet med servernavn og annen administrativ informasjon.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Servere , ved siden av 4. generasjon -serveren du vil bruke.
  3. Skriv inn et navn for serveren din i Servernavn-feltet.
  4. Velg en OS samt plasseringen til datasenteret (hvis det er tilgjengelig), og klikk deretter på Neste.

Merk: For selvadministrerte servere: Finn ut mer om ISPConfig .

5. Fyll ut følgende felt, og klikk deretter på Fullfør:
    FeltBeskrivelse
    Administrator-brukernavnOpprett et brukernavn for å logge på serveren din. Bruk en streng på 5 til 12 små bokstaver og/eller tall. Ikke bruk reserverte ord som «server» eller «passord».
    Passord og Bekreft passordetAngi et passord du kan bruke til å logge på serveren med.

Vi fullfører konfigureringen, og serveren din skal snart være klar til bruk.

Merk: Hvis serveren din ikke er klar til å brukes innen 6 timer, kontakter du en GoDaddy -veiledning for hjelp.