Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer Gen 4 -serveren min

Etter at du har kjøpt en 4. generasjons VPS eller dedikert server, er det på tide å fullføre oppsettet med servernavn og annen administrativ informasjon.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Servere , ved siden av 4. generasjon -serveren du vil bruke.
  3. Skriv inn et navn for serveren din i Servernavn-feltet.
  4. Velg en OS samt plasseringen til datasenteret (hvis det er tilgjengelig), og klikk deretter på Neste.

Merk: For selvadministrerte servere: Finn ut mer om ISPConfig .

5. Fyll ut følgende felt, og klikk deretter på Fullfør:
    Felt Beskrivelse
    Administrator-brukernavn Opprett et brukernavn for å logge på serveren din. Bruk en streng på 5 til 12 små bokstaver og/eller tall. Ikke bruk reserverte ord som «server» eller «passord».
    Passord og Bekreft passordet Angi et passord du kan bruke til å logge på serveren med.

Vi fullfører konfigureringen, og serveren din skal snart være klar til bruk.

Merk: Hvis serveren din ikke er klar til å brukes innen 6 timer, kontakter du en GoDaddy -veiledning for hjelp.