Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer innstillinger for nedlastbare produkter

Konfigurer innstillingene dine for digitale produkter og nedlastbare produkter i WooCommerce.

1. Logg på WordPress.
  2. Naviger til WooCommerce > Innstillinger > Produkter > Nedlastbare produkter.
  3. Velg en Filnedlastingsmetode fra nedtrekksmenyen.
  4. Velg ett eller begge nivåene av tilgangsbegrensning: Nedlastinger krever pålogging , Gi tilgang til nedlastbare produkter etter betaling
  5. For Filnavn aktiverer du Legg til en unik streng til filnavn for sikkerhet hvis du ønsker forbedret sikkerhet for filene dine.
  6. Klikk på Lagre endringer.