Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Lag digitale nedlastbare produkter

WooCommerce lar forhandlere lage nedlastbare og digitale produkter, som deretter behandles annerledes enn produkter som krever frakt. Du kan opprette et digitalt produkt med følgende trinn:

1. Logg på WordPress.
  2. Gå til Produkter > Alle produkter > Legg til ny for å legge til et nytt enkelt og nedlastbart produkt, som beskrevet i Legg til et enkelt produkt i WooCommerce.
  3. Merk av for Nedlastbar -boksen.
  4. Etter at du har valgt avmerkingsboksen, vises Alternativer for nedlastbare produkter: Nedlastbare filer, Nedlastingsgrense, Nedlastingsutløp.
  5. Velg Legg til fil -knappen, og navngi filen.
  6. Angi fil -URL -adressen hvis den er hostet et annet sted, eller velg Velg fil -knappen for å laste opp en ny fil eller velg en eksisterende fil fra mediebiblioteket ditt.
  7. Når filen din er valgt, klikker du på Sett inn fil -URL for å konfigurere den nedlastbare fil -URL -en.
  8. Angi nedlastingsgrense (valgfritt). Når en bruker når denne grensen, kan vedkommende ikke lenger laste ned filen.
  9. Angi Nedlastingsutløp eller la det stå tomt. Hvis du definerer et antall dager, vil nedlastingskoblingen utløpe etter det.
  10. Lagre produktet ditt for å lagre endringene.

Merk: For den nedlastbare fil -URL -en må URL -adressen til produktet samsvare med URL -adressen til nettstedet ditt. Hvis du for eksempel har «www» i nettadressen til nettstedet ditt, må fil -URL -en også ha «www».