Konfigurer metakoder i WordPress

Selv om metakoder ikke lenger brukes for rangering av søkemotorer, kan de fremdeles være nyttige for å hjelpe med å kontrollere hvilken informasjon som vises av en søkemotor når nettstedet ditt vises i resultatene. Følg ett av settene med trinn basert på plugin -modulen du bestemmer deg for å bruke.

Installer plugin -modulen - Yoast SEO

Hvis du vil bruke Yoast SEO -plugin -modulen for å administrere SEO -innstillingene dine, kan du følge disse installasjonstrinnene.

1. Installer en plugin -modul i WordPress.
  2. Aktiver en plugin -modul i WordPress.
  3. Klikk på Sider eller Innlegg, avhengig av hva du trenger å redigere.
  4. Klikk på redigeringen under siden eller innlegget.
  5. Rull ned til Yoast SEO -delen.
  6. Klikk på Rediger kodebit -knappen.
  7. Fyll ut feltene i SEO -tittelen og metabeskrivelsen med informasjon om siden din.
  8. Klikk på Oppdater øverst på redigeringsskjermen for å lagre endringene.
  9. Du har nå lagt til metakoder på siden eller innlegget.

Installer plugin -modulen - Alt i ett SEO -pakke

Hvis du vil bruke All in One SEO Pack -plugin -modulen for å administrere SEO -innstillingene dine, kan du følge disse installasjonstrinnene.

1. Installer en plugin -modul i WordPress.
  2. Aktiver en plugin -modul i WordPress.
  3. Klikk på Sider eller Innlegg, avhengig av hva du trenger å redigere.
  4. Klikk på redigeringen under siden eller innlegget.
  5. Rull ned til Alt -i -ett -SEO -pakke -delen.
  6. Fyll ut feltene Tittel og Beskrivelse med informasjon om siden din.
  7. Klikk på Oppdater øverst på redigeringsskjermen for å lagre endringene.
  8. Du har nå lagt til metakoder på siden eller innlegget.

Merk: Disse WordPress -plugin -modulene er tredjeparts plugin -moduler. Gjennomgå utviklerens side for problemer med bruken av dem.