Konfigurer metakoder i WordPress

Nettlesere og søkemotorer bruker metakoder for å få informasjon om nettstedet ditt. Følg trinnene nedenfor for å manuelt legge til metakoder til WordPress -nettstedet ved å redigere temafiler.

Merk: Hvis du bare vil legge til en metatittel og beskrivelse, kan du gjøre dette med en plugin -modul uten at du trenger å redigere temafiler.
Påkrevd: Å gjøre endringer direkte til temaet ditt vil bli problematisk hvis temautvikleren din oppdaterer temaet. For å sikre at endringene dine overlever en oppdatering, må du sette opp et underordnet tema .
  1. Koble til nettstedet ditt med FTP eller Filbehandling .
  2. Gå til wp-content/themes- mappen.
  3. Finn og skriv inn mappen med det aktive temaet.
  4. Åpne header.php -filen.
  5. Under < overskrift & gt; tag, plasserer du metataggene du vil bruke på nettstedet ditt. Du kan finne eksempler på de mest brukte metakoder her .
  6. Lagre filen.
  7. (Valgfritt) For å sjekke om metakoder ble lagt til, går du til nettstedet ditt i en nettleser og trykker på Ctrl+U for Windows (eller Command+Option+U for macOS) for å vise kildekoden.