Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Konfigurere standard fraktmetode i WooCommerce

Du kan konfigurere den standard fraktmetoden som velges i kassen for hver fraktsone.

Påkrevd: Sørg for at du har minst én Fraktsone konfigurert før du begynner. Hvis ikke, konfigurerer du en fraktsone først.
  1. Logg på WordPress.
  2. Klikk på WooCommerce fra menyen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger i den utvidede WooCommerce -menyen.
  4. Klikk på Frakt-fanen.
  5. Rediger Fraktsone ved å klikke på Rediger-koblingen eller sonenavnet.
  6. Omorganiser Fraktmetoder ved å dra og slippe fraktmetoden.
    • For å gjøre dette, velger du og holder de tre linjene på venstre side av fraktmetode-navnet (lokal henting, fast pris eller gratis frakt) og drar dem opp eller ned på listen.
    • Den standard fraktmetoden for den fraktsonen vil være den øverste, aktiverte metoden på listen.