Last ned sikkerhetskopieringer av Site Backup i Linux -hosting

Merk: Sikkerhetskopiering av nettsted har ikke blitt solgt som et nytt produkt siden januar 2018. For vår nye sikkerhetskopiløsning, se Hva er Sikkerhetskopiering av nettsted?

Du kan laste ned en kopi av filene sikkerhetskopiert til Sikkerhetskopiering av nettsted som en ZIP -fil for å lagre lokalt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    velg administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. Gå til Filer -delen på cPanel -startsiden, og velg Sikkerhetskopiering av nettsted .
  5. Klikk på ved siden av nettstedet eller databasen du vil brukeLast ned filer ( Last ned filer ).
  6. Fra Dato -menyen velger du sikkerhetskopien du vil bruke.
  7. Velg filene og katalogene du vil bruke.
  8. VelgLast ned filer ( Last ned filer ).
  9. Angi et navn for sikkerhetskopien, og klikk deretter på Last ned .