Last ned sikkerhetskopieringer av Site Backup i Linux -hosting

Merk: Sikkerhetskopiering av nettsted har ikke blitt solgt som et nytt produkt siden januar 2018. For vår nye sikkerhetskopiløsning, se Hva er Sikkerhetskopiering av nettsted?

Du kan laste ned en kopi av filene sikkerhetskopiert til Sikkerhetskopiering av nettsted som en ZIP -fil for å lagre lokalt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Nettstedssikkerhetskopi på Filer -delen på cPanel -startsiden.
  5. Klikk på ved siden av nettstedet eller databasen du ønsker å brukeLast ned filer ( Last ned filer ).
  6. Fra Dato -menyen klikker du på sikkerhetskopien du vil bruke.
  7. Velg filene og katalogene du vil bruke.
  8. Klikk påLast ned filer ( Last ned filer ).
  9. Angi et navn for sikkerhetskopien, og klikk deretter på Last ned .