Legg til bruker-e-postkontoer

Hvis du har kjøpt flere Office 365-brukere, kan du konfigurere de ytterligere bruker-e-postadressene i kontoen din.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Klikk Legg til bruker.
  4. Hvis du har både e-posttype-kontoer og ikke-e-posttype-kontoer, klikker du på Komme i gang under Du har fått e-post ....

MERK: Hvis du kun har en type Office 365-konto tilgjengelig, hopper du over dette trinnet.

5. For å konfigurere en ny e-postkonto, velger du domenenavnet du ønsker å bruke og klikk på Fortsett.
  6. MERK: Hvis du kun har ett domene tilgjengelig, hopper du over dette trinnet.

7. På siden Opprett ny e-postkonto angir du følgende felt:
    Felt Hva du skal gjøre
    Brukernavn Angi et brukernavn. Domenenavnet er allerede angitt.
    Fornavn og etternavn Angi et fornavn og et etternavn.
    Kontotype Velg typen Office 365-konto du ønsker å bruke. Dette alternativet vises kun når du har forskjellige kontotyper tilgjengelig.
    Del kontakter og filer med Velg andre domener du ønsker å dele e-postkontakter, kalendere og filer med, eller velg Ikke del. Dette alternativet vises kun når du har andre kontotyper tilgjengelig.
    Administratortilllatelser Velg Ja hvis du ønsker at denne kontoen skal ha administratorrettigheter. Som en beste praksis bør du konfigurere den første e-postkontoen din som administrator slik at du kan administrere kontoen din.
    Passord Velg Opprett med et midlertidig passord for å sende et midlertidig passord til den nye brukeren. Brukere har 21 dager til å logge Office 365-kontoen sin og endre passordet.
    Alternativ e-postadresse for varslinger Angi e-postadressen hvor den nye brukeren ønsker å motta varslinger.
  8. Klikk på Opprett.

Du vil motta varsling om at den nye brukerkontoen er i ferd med å bli konfigurert. Når den er klar, vil brukeren motta varsling på den alternative e-postadressen sin. Derfra kan de klikke på koblingen for å få tilgang til e-posten sin og installere den nye Office-programvaren.