Legg til bruker-e-postkontoer

Etterhvert som virksomheten blir større, vil dine ansatte kanskje trenge sine egne Microsoft 365-e-postadresser. Legg til en bruker i kontoen din for å konfigurere en ny e-postadresse.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Kjøp flere e-postadresser. (Hvis du har slettet en bruker, kan du ikke bruke den samme brukerlegitimasjonen til å opprette en ny konto før den gamle er fullstendig slettet, som kan ta opptil én dag.)
  3. Det neste trinnet avhenger av antall og type brukere som er tilgjengelige på kontoen:
    • Hvis du har flere kontotyper tilgjengelig, velg den Microsoft 365-kontotypen du ønsker å opprette og velg Kom i gang.
    • Hvis du kun har én kontotype tilgjengelig, hopper du over dette trinnet og fortsetter.
    • Hvis du ikke har noen tilgjengelige brukere, kan du kjøpe en ny Microsoft 365-konto for å legge til brukere.
  4. Velg domenet du ønsker å bruke, og velg Fortsett. (For å konfigurere en e-post med et eksternt domene, velger du Et domene som ikke er på GoDaddy-kontoen og følger trinnene for å konfigurere e-posten på et eksternt domene.)

Merk: ‌‌Hvis du allerede har Workspace Email konfigurert for domenet ditt, vil du se en melding omEksisterende e-post. Velg Fortsett, og bytt domenets e-posttjeneste til Microsoft 365.

5. På siden Opprett ny e-postkonto fyller du ut følgende:
    Brukerinformasjon Hva du skal gjøre
    Brukernavn Skriv inn et navn før @-symbolet.
    Fornavn Angi brukerens fornavn.
    Etternavn Angi brukerens etternavn.
    Kontotype Velg hvilken type Microsoft 365-konto du ønsker å bruke. Dette alternativet vises kun når du har forskjellige kontotyper tilgjengelig.
    Del kontakter og filer med Velg andre domener du ønsker å dele e-postkontakter, kalendere og filer med. Eller velg Ikke del. Dette alternativet vises kun når du har andre domener tilgjengelig, og når du har flere brukere du skal konfigurere.
    Administratortillatelser Hvis du allerede har utpekt en administratorkonto, behøver du ikke opprette flere med mindre du ønsker å gi flere brukere administratortilgang til Microsoft 365-kontoen. Dette alternativet vises kun når du har flere brukere du skal konfigurere.
    Passord Angi et passord (eller bruk et midlertidig passord) for denne kontoen.
    Send kontoinformasjon til Angi opptil fem e-postadresser du ønsker skal motta brukerkontovarsler.
  6. Velg Opprett. Det var det! En melding blir sendt til e-postadressen du oppga for varsler når Microsoft 365-kontoen din er klar for bruk.