Legg til e -postsignaturen min til Outlook (Windows)

Opprett e -postsignaturer i Outlook på Windows, slik at mottakerne dine vet mer om deg, inkludert telefonnummer og nettstedsadresse. Den tilpassede signaturen din kan automatisk legges til i slutten av meldinger og e -postsvar, eller bare til bestemte meldinger.

1. Åpne Outlook for Windows. (Har du ikke appen? Slik laster du den ned .)
  2. Gå til Hjem -fanen og velg Ny e -post .
    Hjem -fanen og Ny e -post -knapp
  3. Velg Signatur > Signaturer ...
    Signatur -knappen åpner menyen nedenfor med Signaturer ... -alternativet
  4. Under Velg signatur som du vil redigere , velger du Ny .
    Ny knapp
  5. Angi et navn for signaturen din og velg OK .
    Angi signaturnavn
  6. Under Velg standardsignatur bruker du rullegardinmenyen for å velge den nye signaturen for Nye meldinger hvis du vil legge den til på slutten av alle sammensatte meldinger, og Svar/videresender hvis du vil legge den til alle meldinger du svarer på eller fremover.
    Velg standardsignatur
  7. Skriv inn din personlige signatur under Rediger signatur.
  8. Velg OK for å lagre signaturen og gå tilbake til meldingsutkastet.
    OK -knappen under signaturutkastet

Relaterte trinn

Her er noen andre måter du kan tilpasse signaturen på:

• Bilde : Bruk bildeknappenBilde -knapp for å legge til logoen din.
  • Kobling : Bruk hyperkoblingsknappenHyperkobling -knapp for å legge til nettstedets adresse. Du kan også høyreklikke på et bilde lagt til signaturen din for å gjøre det til en hyperkobling, for eksempel for å lage et bilde av et ikon for sosiale medier-kobling til den sosiale siden.

Mer informasjon

Merk: Disse trinnene vil bare opprette en signatur som er tilgjengelig når du bruker Outlook i Windows. Hvis du bruker andre e -postklienter, må du også opprette signaturer for dem.