Selg domenet mitt med GoDaddys liste for salg

Oppfør domenene dine for salg ved å bruke GoDaddys liste for salg (LFS) domenelisteoppføringstjeneste . Domenet ditt vil vises for salg på over 100 toppregistratorer og forhandlernettsteder samlet.

Merk: Hvis domenet ditt har aktivert domenebeskyttelse, må du nedgradere beskyttelsesplanen din etter at salget er gjort.

Merk: Domener som inngår i en pakke kan ikke oppføres for salg.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg avmerkingsboksene for domenene du vil føre opp. Eller velg hakemerkeikonet og Velg alle .
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Liste for salg fra handlingsmenyen. Avhengig av skjermstørrelse, må du kanskje velge Mer -menyen og rulle nedover for å se Lås .
  4. Velg Kom i gang .
  5. Angi din egen oppføringspris, eller velg Bruk estimering. Verdi for å bruke den estimerte verdien vår.
  6. (Valgfritt) Merk av i avmerkingsboksen for å erstatte ditt nåværende nettsted med en «Til salgs» -side.
  7. Velg Neste for å publisere oppføringen din. Hvis domenet ditt har domenebeskyttelse , må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.
  8. Fullfør oppføringen av domenene dine med Afternic -kontoen :
    • Jeg har ikke en Afternic -konto: Velg Opprett konto & Publiser oppføring . Vi oppretter en Afternic -konto med GoDaddy -kontodetaljene dine.
    • Jeg har en Afternic -konto: Velg Logg på , skriv inn legitimasjonen din for Afternic -kontoen, og velg deretter Logg på & Publiser oppføring .

Du ser en Vellykket -bekreftelse, som forteller deg at domenene dine er sendt inn for oppføring. Velg Administrer dette domenet for å vise oppføringene dine. Eller velg Lukk for å gå tilbake til domenelisten din.