Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en abonnent i et abonnement

Lær hvordan du legger til en eksisterende kunde med en WordPress -brukerkonto til et abonnement.

Påkrevd: WooCommerce -abonnementer er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert i WordPress Hosting for netthandel eller som et enkeltstående kjøp.

1. Logge på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Abonnementer .
  3. Klikk på Legg til abonnement .
  4. Klikk på Kunden- rullegardinmenyen og søk etter kundens navn.
  5. Velg navnet når det vises.
  6. For å automatisk legge til eksisterende faktureringsinformasjon klikker du på Last inn faktureringsadresse .
  7. For å automatisk legge til eksisterende fraktinformasjon klikker du på Last inn leveringsadresse eller Kopier faktureringsadresse .

8. Legg til et nytt abonnement
  9. Klikk på Opprett for å lagre abonnementet.