Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til et WooCommerce -abonnement manuelt

I denne veiledningen lærer du hvordan du legger til og redigerer abonnementer manuelt.

Påkrevd: WooCommerce -abonnementer er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert i WordPress Hosting for netthandel eller som et enkeltstående kjøp.
  1. Logge på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Abonnementer .
  3. Klikk på Legg til abonnement .
  4. Legg til en abonnent i et abonnement
  5. Angi en abonnements faktureringsplan
  6. Legg til produkter, frakt og ordrelinjer i et Abonnement
  7. Legg til regelmessige avgifter i et abonnement
  8. Beregn regelmessige summer
  9. Angi en abonnementsstatus manuelt
  10. Klikk på Opprett -knappen.