Legg til en Nettavtale -seksjon

Nettavtaler lar kundene dine bestille tid hos deg eller registrere deg for hendelsene dine. Oppfør flere tjenester, hvilke tidspunkter som er tilgjengelige, angi en pris for hver og avgjør om kundene skal betale personlig på tjenestetidspunktet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du vil legge til listen over avtaler eller tjenester som folk kan registrere seg for, og legg til en del .
  5. Søk etter Avtaler og tjenester -delen og velg Legg til. Hvis du ikke ser Avtaler og tjenester i listen, har du allerede lagt det til et annet sted på nettstedet ditt.
  6. Merk: Det er kun tillatt med en Nettavtale -seksjon på hele nettstedet. Hvis det allerede finnes en Nettavtale -del på nettstedet ditt, går du til den og flytter den til siden og stedet der du ønsker at den skal være.
  7. Tilpass delens innstillinger, slik som layout, aksentfarge, tittel eller knappen for å bestille en avtale.
  8. For å gå til avtaleinstrumentbordet ditt, velger du Gå til administrator . Du finner nyttige tips om hva du skal gjøre videre, spesielt hvis du setter opp en avtale for første gang.
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.

Du kan også slette delen og legge den til igjen når som helst. Hvis du sletter delen Nettbaserte avtaler, slettes IKKE noe avtale- eller tjenesteinformasjon. All denne informasjonen administreres fra instrumentbordet ditt.

Merk: Hvis tjenester ikke vises i avtaler -delen etter at du har publisert nettstedet, oppdater forretningsinformasjonen din. På instrumentbordet ditt velger du Avtaler , og deretter velger du Business under Innstillinger .