Flytt en del til en annen side

Du kan flytte en del fra en side til en annen på Website Builder-nettstedet. Dette kan være spesielt praktisk når nettstedet vokser og du må omorganisere det. Det er også praktisk for å flytte en del som du har kopiert.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted. (Hvis du bruker nettbutikken til GoCentral, klikk på Administrer nettbutikk, deretter Nettsted i den øverste, grønne linjen.)
  3. Klikk på Sider i panelet Mitt nettsted.
    /Klikk på Sider
  4. Finn siden som inneholder delen du vil flytte (Hjem i eksempelet nedenfor).
  5. Finn så delen du vil flytte, klikk på de tre prikkene til høyre for navnet på delen, og velg så Flytt del.
    Klikk på delen, og velg Flytt del
  6. Bruk Velg side-menyen for å velge hvor du flytte den til, og klikk så på Flytt.
    Velg side for plassering, klikk på Flytt
  7. Bekreftelsen Flyttet vises, med en kobling til plasseringssiden. Du kan klikke på denne for å se selv at delen har blitt flyttet.
    Sjekk koblingen i Flyttet-melding