Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Flytt en del til en annen side

Flytt en del fra en side til en annen på nettstedet ditt. Dette kan være spesielt nyttig når nettstedet ditt vokser, og du må omorganisere det. Det er også nyttig for å flytte en del som du har duplisert .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Hold markøren over delen du vil flytte. I menyen som vises, velger duMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Innhold og deretterMenyikon for menyen Vertical kebab settings menyen.
  5. Velg Flytt del
    Skjermbilde av ikonet for flytt seksjon i delinnstillinger -menyen
  6. Velg siden du vil at delen skal flyttes til, og velg deretter Flytt .
  7. En Flyttet bekreftelse vises kort med en kobling til destinasjonssiden.
  8. For å se delen din, gå til siden du flyttet den til. Seksjonen din er nederst på den nye siden. Hold markøren over seksjonen og bruk pilene til å justere seksjonens plassering på siden. I mobilappen velger du Innhold, og bruk deretter de horisontale linjene til å flytte delen til den nye plasseringen.
  9. Velg Ferdig når du er ferdig.
  10. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .