Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en ny bokbar ressurs

Legg til en ny Bookings -ressurs som kan brukes på alle bokbare produkter.

Påkrevd: WooCommerce Bookings er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert med WordPress Netthandel -hosting eller som et enkeltstående kjøp.
  1. Logge på WordPress.
  2. Naviger til Bestillinger > Ressurser .
  3. Velg Legg til ressurs -knappen øverst på siden.
  4. På siden Legg til ny ressurs angir du et ressursnavn. Bruk kun unike ressursnavn for å gjøre administrering av ressurser lettere etter hvert som butikken din vokser.
  5. Angi tilgjengelig mengde . Dette er mengden av tilgjengelig ressurs.
  6. Alternativt kan du legge til område hvis ressursen har noen begrensninger på butikkens tilgjengelighet .
  7. Klikk på Publiser for å gjøre ressursen tilgjengelig for produkter som kan bestilles.