Legg til en video i GoDaddy Studio

Last opp din egen video eller velg en fra det eksklusive aksjebiblioteket vårt. Vi anbefaler at du holder videoene under ett minutt lange, men de kan maksimum være fem minutter lange.

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Opprett et prosjekt eller rediger et eksisterende prosjekt .
  3. I menyen nederst på skjermen trykker du på Video , deretter tar du opp din egen video, velger en video fra enheten eller velger en video fra vårt lagerbibliotek.

Merk: Du kan bare legge til 1 video per side.

4. For å trimme videoen din, drar du tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og sluttpunktet (høyre side) til rammene der du vil at videoen skal starte og slutte, i videorammelaget.
  5. Trykk på haken øverst til høyre for å legge til videoen i laget ditt.
  6. Fra menyen nederst på skjermen kan du nå redigere videoen — for eksempel endre størrelse, lengde eller rotasjon, eller legge til filtre.
  7. Trykk på haken øverst til høyre for å legge til videoen i prosjektet ditt.

Merk: Videoer sløyfer kontinuerlig.

Legg til en video

Relatert informasjon