Legg til en video i GoDaddy Studio

Last opp din egen video eller velg en fra det eksklusive aksjebiblioteket vårt. Vi anbefaler at du holder videoene under ett minutt lange, men de kan maksimum være fem minutter lange.

Merk: Du kan bare legge til 1 video per side.
  1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Følg trinnene for å enten opprette et prosjekt eller redigere et eksisterende prosjekt .
  3. I menyen nederst på skjermen trykker du på Video . Du kan nå enten ta opp din egen video, velge en video fra enheten din eller velge en video fra vårt lagerbibliotek.
    Velg en video
  4. For å trimme videoen din, drar du tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og sluttpunktet (høyre side) til rammene der du vil at videoen skal starte og slutte, i videorammelaget.
    Trim video
  5. Trykk påTrykk på merket for å bruke endringene merket øverst til høyre for å legge til videoen i prosjektet.
  6. Fra menyen nederst på skjermen kan du nå redigere videoen — for eksempel endre størrelse, lengde eller rotasjon, eller legge til filtre.
  7. Når alle endringene er fullført, trykker du påTrykk på merket for å bruke endringene merket øverst til høyre igjen.
  1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Øverst til høyre velger du Nytt prosjekt og deretter Gjennomsiktig .
  3. Fra menyen til venstre velger du Video . Du kan nå enten laste opp en video fra datamaskinen din eller velge en video fra vårt lagerbibliotek.
    Velg en video
  4. For å justere start- og sluttpunktet for videoen din, velger du øverst på skjermenTrykk på merket for å bruke endringene Trim . Dra tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og sluttpunktet (høyre side) til rammene der du vil at videoen skal starte og slutte, og velg deretter Trim video .
    Dra tidsindikatorer for å endre videoens start- og sluttrammer
  5. Du kan nå redigere videoen — for eksempel endre størrelse, lengde eller rotasjon, eller legge til filtre. Endringene blir tatt i bruk umiddelbart.

Videoen din er nå klar til å eksporteres og brukes på sosiale medier eller på nettstedet ditt.