Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til et bannerbilde i markedsførings -e -posten min

Bannerbildet er grafikken øverst i markedsførings -e -posten, rett etter logoen. Det er leserens førsteinntrykk, så du vil at bannerbildet ditt skal passe til selskapets merkevare eller nyhetsbrevets stemning.

Merk: Opprett et profesjonelt bilde med GoDaddy Studio. De beste dimensjonene er 590 x 175 piksler.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Markedsføring > Markedsføring per e -post .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Nettmarkedsføring og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Markedsføring per e -post > Kampanjer .
  1. Velg Rediger ved siden av et eksisterende e -postutkast eller Opprett en ny e -post for å starte en ny e -post, og velg deretter en layoutmal eller bygg en ny e -post fra bunnen av.
  2. Velg Bannerbilde -området for å åpne mediebiblioteket, eller velg Rediger bilde på det eksisterende bannerbildet hvis du bruker en mal.
  3. Velg et eksisterende bilde, last opp et nytt bilde eller bruk søkefeltet for å finne et arkivbilde.
  4. Når du har valgt bildet ditt, velger du Rediger for å åpne Content Creator og tilpasse bildet ditt før du legger det til, eller velg Sett inn legg til bildet i markedsførings -e -posten med en gang.
  5. VelgLegg til et koblingsikon Legg til en kobling for å gjøre bannerbildet klikkbart og velgalt -navn for bildet Endre størrelse på og flytt bildet for å endre bildestørrelsen, rotere bildet eller legge til alternativ tekst for tilgjengelighet.