Legg til et bilde for et produkt i WooCommerce

Fra WordPress -instrumentbordet kan du legge til et utvalgt bilde til et eksisterende eller nytt produkt i WooCommerce -butikken din.

1. Logg på WordPress.
  2. Klikk på Produkter i menyen til venstre.
  3. Fra listen over produkter klikker du på produktet du vil oppdatere med et bilde.
  4. Klikk på Angi produktbilde på Produktbilde- delen på høyre side av skjermen.
  5. Klikk på Last opp filer -fanen.

Merk: Hvis du tidligere lastet opp bildet til mediebiblioteket ditt, kan du gå til det siste trinnet.

6. Klikk på Velg filer -knappen.
  7. Finn bildet på den lokale datamaskinen, velg det og klikk på Åpne -knappen.
  8. Bekreft at riktig bilde er valgt i Mediebibliotek- fanen, og klikk på den blå knappen Angi produktbilde nederst til høyre.
  9. Klikk på Lagre utkast eller Publiser- knappen øverst til høyre.