Legg til et underdomene til Linux -hostingkontoen min

Med underdomener kan du opprette minneverdige adresser og enkle måter å få tilgang til områder av nettstedet ditt på. For eksempel kan du opprette et underdomene for bilder på nettstedet ditt kalt "pics" som er tilgjengelig gjennom URL -adressene "pics.coolexample.com" og "www.coolexample.com/pics".

Det er et par ting du bør vite om bruk av underdomener:

• Et underdomene må være et underdomene til et annet domenenavn på Linux -hostingkontoen din. Hvis du for eksempel har "coolexample.com", kan du legge til "pics.coolexample.com".
  • Nettstedfiler til underdomener lagres i en annen katalog enn hoveddomenenettfilen.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Underdomener i Domener -delen på cPanel -startsiden.
  5. På cPanel -underdomener -siden skriver du bare inn underdomenenavnet - for eksempel bilder .
  6. Sørg for at hoveddomenet er valgt.
  7. La Dokumentroten være satt til standard. Dette holder underdomenefilene i en separat katalog fra hoveddomenefilene.

Merk: Hvis du vet at du vil at underdomenefilene skal være i en annen katalog enn standard, endrer du dokumentroten .

8. Klikk på Opprett . cPanel oppretter underdomenet og det vises i Endre et underdomene -listen.