Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Slett nettstedsmedlemmer

Bruk medlemsdelen til Website Builder for å slette medlemmer, noe som forhindrer dem i å se nettstedets private sider.

Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder i USA.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Velg Tilkoblinger-fanen og Medlemmer.
    velg Medlemmer
  3. På et skrivebord velger du navn i listen, klikker på knappen med tre prikker og velger Slett .
    velg-slett

Merk: For å nå listen på en mobilenhet velger du knappen med tre prikker og trykker på Velg kontakter . Velg deretter navn i listen og trykk på Slett .
    velg-slett

4. Når Bekreft -vinduet vises, velger du Slett kontakter . De valgte kontaktene fjernes fra listen.