Legg til kontaktskjema 7 til en WordPress -side

Kontaktskjema 7 er en populær WordPress -plugin -modul som legger et kontaktskjema til nettstedet ditt. Gjennom dette skjemaet kan de besøkende kontakte deg direkte fra nettstedet ditt.

Merk: Du må opprette og konfigurere et kontaktskjema før du kan legge det til siden din.

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Sider , og deretter velger du en side du vil redigere (velg tittelen, ikke avmerkingsboksen).
  3. Velg stedet på siden der du vil legge til kontaktskjemaet.
  4. Velg øverst til venstrePluss -ikon i WordPress .
  5. På menyen til venstre, bla ned og velg Kontaktskjema 7 for å legge til en ny blokk med kontaktskjemaet.
  6. Under Velg et kontaktskjema velger du rullegardinmenyen for å finne og velge kontaktskjemaet du vil bruke.
  7. (Valgfritt) Velg Forhåndsvisning , velg enheten og velg deretter Forhåndsvisning i ny fane for å se hvordan kontaktskjemaet ser ut på siden din.
  8. Velg Oppdater øverst til høyre.

Du kan nå motta e -post gjennom kontaktskjemaet ditt.

Merk: Det kan ta opptil en halv time før kontaktskjema -e -post mottas.