Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til meny eller prisliste

Malen for meny/prisliste gir mulighet til å vise detaljer og priser for en rekke produkter eller tjenester. Eksempler: Frokost-/lunsjretter, reisepakker med høydepunkter og priser ved reisemålet, eller til og med sportsarrangementer med starttider og påmeldingsavgifter.

Denne videoen er del av serien «Slik gjør du det» for å Legge til avansert funksjonalitet i Website Builder

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du vil legge til en meny eller prisliste, og legg til en del .
  5. Søk etter Meny/prisliste -delen.
  6. Velg et oppsett i panelet Meny/prisliste.
  7. Når bekreftelsen Del lagt til vises, begynner du å tilpasse alternativene dine i Meny/prisliste -delen.
    Tilpass oppføringene dine

Felt og knapper i panelet Meny/prisliste

• Tittel : Angi en tittel som kort beskriver menyen eller prislisten din.
    • Legg til kategori : Klikk på knappen for å opprette flere kategorier, én om gangen.
    • Første/andre kategori : Klikk på hver knapp for å endre kategoriens navn og beskrivelseslinje. (Slett plassholderteksten hvis du ikke vil at en beskrivelseslinje skal vises.)
    • Fotnote : Angi en fotnote, som kan være hva du vil, for eksempel en restaurants retningslinjer for tips og prislister. (Slett plassholderteksten hvis du ikke vil at en fotnote skal vises.)
    • Slett kategori : Klikk på knappen nær bunnen av panelet for å fjerne en valgt kategori.
  8. For å endre detaljene til et element, for eksempel pris, velger du en kategoriknapp og deretter elementets knapp. Når du tilpasser teksten , har du også muligheten til å koble til en annen side, URL, telefonnummer, e -post eller produktkategori. (Velg Legg til element for å opprette et nytt element.)
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.