Nettstedbygger Hjelp

Legg til meny eller prisliste

Malen for meny/prisliste gir mulighet til å vise detaljer og priser for en rekke produkter eller tjenester. Eksempler: Frokost-/lunsjretter, reisepakker med høydepunkter og priser ved reisemålet, eller til og med sportsarrangementer med starttider og påmeldingsavgifter.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet.
    klikk på plussknappen
  4. Klikk på Meny/prisliste i det høyre panelet.
    Klikk legg til del
  5. Klikk et oppsett i panelet Meny/prisliste.
  6. Når bekreftelsen Del lagt til vises, kan du begynne å tilpasse alternativene dine i delen Meny/prisliste.
    Tilpass oppføringene dine
    Felt og knapper i panelet Meny/prisliste
    Tittel Skriv inn en tittel som kort beskriver menyen eller prislisten.
    Legg til kategori Klikk på knappen for å opprette flere kategorier, én om gangen.
    Første/andre kategori Klikk på hver enkelt knapp for å endre kategoriens navn og beskrivelseslinje. (Slett plassholderteksten hvis du ikke vil ha en beskrivelseslinje.)
    Fotnote Skriv inn en fotnote, som kan være hva som helst, for eksempel retningslinjer for tips på en restaurant eller tillegg i en prisliste. (Slett plassholderteksten hvis du ikke vil ha en fotnote.)
    Slett kategori Klikk på knappen nesten nederst i panelet for å fjerne en valgt kategori.
  7. Hvis du vil endre detaljene til et element, for eksempel pris, klikker du på kategoriknappen og deretter på knappen til det aktuelle elementet. (Klikk på Legg til element for å opprette et nytt element.)
    legg til elementer
  8. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  9. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).