Legg til restaurantbestillinger med OpenTable

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Websites + Marketing -kunder med Standard-, Premium- eller Commerce -abonnement. OpenTable støtter kun engelsk, fransk, spansk, tysk, nederlandsk og japansk.

Hvis du driver en restaurant, gjør OpenTables online reservasjonssystem det enkelt for kundene dine å finne et tidspunkt og bordstørrelse som oppfyller deres behov.

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Nettsted , og Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet.
  4. Gå til siden og stedet du vil legge til OpenTable, og legg til en del .
  5. Søk etter Reservasjoner -delen og legg den til.
  6. I det høyre panelet begynner du å tilpasse Tittel og beskrivelse med din egen tekst.
  7. Hvis du allerede har en, angir du OpenTable Restaurant -ID -en . Ellers velger du Opprett en OpenTable -konto .

Merk: Det kan ta opptil to virkedager før OpenTable behandler kontoforespørselen din.

tilpasse reservasjonsinnstillinger
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.