Legg til Nettavtaler-del

Med funksjonen Nettavtaler kan du spesifisere til hvilke tider tjenestene dine er tilgjengelige. Dette gjør det lett for kundene dine å bestille en avtale direkte på nettstedet. Du kan oppgi flere tjenester, fastsette en pris for hver av dem og bestemme om kundene må betale på forhånd eller ved levering av tjenesten.

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Business Plus- eller eCommerce-kunder i USA, Storbritannia, Canada og Australia. Kunder i disse landene kan når som helst oppgradere til én av disse planene.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på plussknappen for å legge til en seksjon på siden.
    Klikk på plussknappen
  4. Klikk på Avtaler i panelet Legg til del. Bekreftelsen Del lagt til vises et kort øyeblikk.
    klikk på Avtaler-ruten
  5. Klikk nå på Nettavtaler-panelet for å begynne å tilpasse innstillingene.
    klikk på nettavtaler
  6. Angi en ny Tittel hvis du ikke vil bruke standardtittelen Nettavtaler.
    klikk på administrer avtaler
  7. Klikk på Administrer avtaler for å åpne vinduet Avtaleplanlegging, og klikk så på Start oppsett.
  8. Still inn Tidssone, fjern merkingen for dager som tjenesten ikke er tilgjengelig, still inn åpningstider for de andre dagene, og klikk på Neste.
    still inn sone og tider
  9. Bruk Tjenester-vinduet til å opprette en tjeneste med tilhørende pris, varighet, valgfri beskrivelse og plassering. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.
  10. Klikk på Legg til tjeneste, og gjenta trinn 10 for å opprette alle tjenestene du tilbyr. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.
    legg til tjenester

Merk: Hvis du lar en tjeneste stå som $0,00, blir kunden ikke belastet – selv om du har spesifisert betaling på forhånd.

11. Fyll ut feltene Varslinger og Adresse. Varslinger-feltene gjør det mulig for deg å motta et varsel når du har nye avtaler. Adresse-feltene gjør det mulig for kunden å finne plasseringen din. Når du er ferdig, klikker du på Neste.
  12. Bruk vinduet Betalingsinnstillinger til å velge hvordan du ønsker å motta betaling. Klikk på Neste.
    velg betalingsmetode

Merk: Du må opprette en Square-konto hvis du velger alternativet Krev full betaling på forhånd.

13. I vinduet Alt klart, publiser nettstedet ditt klikker du på Forhåndsvis og publiser nettstedet hvis du er klar til at kunder kan starte å bestille avtaler. Eller klikk på Synkroniser kalenderen din hvis du vil se kundeavtaler i din private kalender.
    Alt klart

Merk: Fra nå av kan du endre innstillinger som gjelder avtaler, ved å klikke på Åpne i det nye Avtaler-panelet. Velg så Tilgjengelighet, Forretningsinformasjon, Betaling for avtaler eller Kalendersynkronisering i Innstillinger-menyen.
    klikk på innstillinger-menyen