Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Omorganiser seksjoner av nettstedet mitt

Når du legger til deler , flytter deler og sletter deler fra nettstedet ditt, kan det være lurt å omorganisere dem.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Hold markøren over delen du vil flytte. Bruk pilene til å justere seksjonens plassering på siden.
    Skjermbilde av oppsettlinjen
    • I mobilappen velger du Innhold og bruker de horisontale linjene til å flytte delen til den nye plasseringen.
  5. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .