Nettstedbygger Hjelp

Omorganiser seksjoner av nettstedet mitt

Etter hvert som du legger til og fjerner seksjoner fra nettstedet ditt, kan det hende at du ønsker å omorganisere dem. Du kan gjøre dette så mange ganger som du ønsker.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. I Seksjoner-panelet klikker du på seksjonens venstre side og drar den til en ny posisjon.
    Klikk og dra seksjonen
  4. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  5. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).