Nettstedbygger Hjelp

Legge til eller endre et bildegalleri

I tillegg til å legge til enkeltbilder på nettstedet ditt kan du også opprette et galleri med opptil 250 bilder. Etter at du har valgt en layout, angir du om visningen av galleribildene skal endres automatisk eller om den skal styres manuelt av de som ser på dem. Du kan endre galleriet når som helst.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet.
    Klikk på plussknappen
  4. Klikk på Galleri i det høyre panelet.
    klikk på galleri
  5. Klikk på et oppsett du ønsker å bruke, i panelet Galleri.
  6. Når bekreftelsen Del lagt til vises, klikker du på Bildegalleri for begynne å tilpasse gallerialternativer.
    Klikk på legg til del
    Feltene og knappene i panelet Galleri
    Layout Klikk for å velge en annen layout for galleriet.
    Galleritittel Skriv inn en tittel, som vises tvers over toppen av galleribildene. Ikke tilgjengelig for alle layouter.
    Autoplay Klikk på knappen for å slå Autoplay av eller på. (I Forhåndsvisning og den publiserte utgaven vil galleriet vise en roterende gjennomgang av bildene.) Ikke tilgjengelig for alle layouter.
    Vis miniatyrbilder Klikk på knappen for å vise miniatyrbilder av alle bildene i galleriet under hovedrammen. Ikke tilgjengelig for alle layouter.
    Legg til bilder (+) Klikk for å ta med flere bilder i galleriet. (Du finner mer informasjon under Legg til eller erstatt bilde og Velg arkivbilder.)
    Fjern seksjon Klikk på knappen nesten nederst i panelet for å slette hele galleriet.
  7. Klikk på hvilket som helst Galleribilde for å redigere dem individuelt.
    Feltene og knappene i panelet Galleribilder
    Fokuspunkt Click within a selected image to mark its Focus point. It keeps that area from being cropped out when a device's display doesn't match the image's proportions. To avoid any cropping, the image should have a width-to-height ratio of 8:5 (e.g. 800 pixels wide or less by 500 pixels high or less).
    set focus point
    Roter bilde Klikk på den bøyde pilen øverst til høyre for å rotere et bilde.
    Gå tilbake til andre bilder Klikk på venstrepilen øverst i panelet Galleribilder.
    Fjern fra galleri Klikk på knappen nederst i panelet Galleribilder for å slette individuelle bilder fra galleriet.
  8. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  9. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).

Merk: Forhåndsvisning og publiserte visninger viser knapper for manuelt bakover/forover.
    Klikk på knapper for bakover/forover