Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legge til eller endre et bildegalleri

I tillegg til å legge til enkeltbilder på nettstedet ditt kan du også opprette et galleri med opptil 250 bilder. Etter at du har valgt en layout, angir du om visningen av galleribildene skal endres automatisk eller om den skal styres manuelt av de som ser på dem. Du kan endre galleriet når som helst.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Klikk på Rediger nettsted.
  4. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet.
    Klikk på plussknappen
  5. Klikk på Galleri i det høyre panelet.
    klikk på galleri
  6. Klikk på et oppsett du ønsker å bruke, i panelet Galleri.
  7. Når bekreftelsen Del lagt til vises, klikker du på Bildegalleri for begynne å tilpasse gallerialternativer.
    Klikk på legg til del

Feltene og knappene i panelet Galleri

• Oppsett : Klikk for å velge et annet oppsett for galleriet.
    • Galleritittel : Angi en tittel som vises øverst på galleribildene. Ikke tilgjengelig for alle oppsett.
    • Autoplay : Klikk på knappen for å slå Autoplay av eller på. (I Forhåndsvisning og den publiserte versjonen vil galleriets visning rotere gjennom bildene.) Ikke tilgjengelig for alle layouter.
    • Vis miniatyrbilder : Klikk på knappen for å vise miniatyrbilder av alle galleribildene under hovedrammen. Ikke tilgjengelig for alle oppsett.
    • Legg til bilder (+) : Klikk for å inkludere flere bilder i galleriet. (For mer informasjon, se Legg til eller erstatt bilde.)
    • Fjern del : Klikk på knappen nær bunnen av panelet for å slette hele galleriet .
  8. Klikk på hvilket som helst av dine Galleribilder for å redigere dem individuelt. Du kan også dra og slippe bildene i Galleribilder -området for å ordne og endre hvilken rekkefølge bildene vises.

Feltene og knappene i panelet Galleribilder

• Fokuspunkt : Klikk innenfor det valgte bildet for å markere dets Fokuspunkt . Det hindrer at området beskjæres når en enhets skjerm ikke samsvarer med bildets proporsjoner.
    • Roter bilde : Klikk på den bøyde pilen øverst til høyre for å rotere et bilde.
    • Gå tilbake til andre bilder : Klikk på venstrepilen øverst i Galleribilder- panelet.
    • Fjern Fra Galleri: Klikk på knappen nederst i Galleri Images panelet for å slette enkeltbilder fra galleriet.
    • Legg til bildetekst : Klikk i tekstfeltet nederst i Current Image -panelet for å legge til en bildetekst nederst i bildet ditt.
  9. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  10. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.

Merk: Forhåndsvisning og publiserte visninger viser knapper for manuelt bakover/forover.
    Klikk på knapper for bakover/forover

Vis meg hvordan

Denne videoen er del av «Slik gjør du det»-serien for Avansert design og media i Website Builder