Administrert WordPress Hjelp

Legge til et nettsted

Administrert WordPress-kontoene dine inkluderer et bestemt antall nettsteder. Deluxe- og Ultimate-planer har flere nettsteder tilgjengelige. Slik legger du et nettsted til planen din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. I Managed WordPress-avsnittet, velger du Administrer alle.
  3. Ved siden av Managed WordPress velger du + Opprett nettsted.
  4. Hvordan vil du begynne å bygge WordPress-nettstedet ditt? Velg mellom:
    • Bruk standard WordPress til å begynne å konfigurere et nytt nettsted.
    • Overfør nettstedet mitt for å begynne å flytte et eksisterende nettsted.
    • Bla gjennom maler for å velge en profesjonelt bygget mal.
  5. Følg trinnene i veiviseren for fullføre å legge til nettstedet ditt.