Legge til et nettsted

Alle Administrert WordPress-kontoer inkluderer et bestemt antall nettsteder. Følg denne fremgangsmåten for å legge til et nettsted på kontoen din.

Merk: Er du usikker på hvilket abonnement du har for øyeblikket? Finn produktet ditt.

Show me how

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. Klikk på Legg til nettsted på siden WordPress-nettsteder.
    klikk på legg til nettsted til administrert wordpress
  4. I listen over Administrert WordPress-abonnementer klikker du på et abonnement for å bruke et av de tilgjengelige nettstedene. Klikk deretter på Neste.
    klikk på et abonnement i administrert wordpress

Merk: Hvis du vil se hvilke nettsteder som allerede brukes med et abonnement, klikker du på Vis nettsteder.

5. Påse at du har valgt Jeg bygger et helt nytt nettsted, og klikk deretter på Kom i gang.
  6. Velg et domene fra listen din, eller klikk på Skriv inn domenenavn for å legge det inn manuelt.

Hvis du foreløpig ikke ønsker å tilordne domene, eller hvis du ikke har et domene for nettstedet, klikker du på Bruk et midlertidig domene og deretter på Neste.

7. Bekreft plasseringen av datasenteret (vi gir deg en anbefaling), og klikk deretter på Neste.
  8. Opprett et WordPress-brukernavn og -passord. Disse brukes til å logge på WordPress-instrumentbordet for nettstedet. Du avgjør selv hva du vil bruke, så lenge de oppfyller WordPress’ kriterier (vist på skjermen).
  9. Klikk på Installer. (Hvis du har en Pro-konto (kun tilgjengelig i USA og Canada), klikker du på Opprett.) Du får se en fremdriftsside, og vi varsler deg når installasjonen er fullført.
    administrert wordpress-installasjon fullført
  10. For Pro-kontoer: Klikk på Konfigurer nettsted for å gå til WordPress-instrumentbordet og begynne å bygge nettstedet. Eventuelt kan du klikke på Gå til instrumentbordet for å gå tilbake til listen over WordPress-nettsteder. Det var det!

For Basic-, Deluxe- og Ultimate-kontoer: Klikk på Kom i gang for å fortsette til hurtigstartveiviseren. Eventuelt kan du klikke på Gå til instrumentbordet for å gå tilbake til listen over WordPress-nettsteder.

Merk: Hvis du klikker på Gå til instrumentbordet nå, får du ikke brukt hurtigstartveiviseren til å konfigurere nettstedet, og vi vil ikke installere plugin-moduler som Page Builder. Du bygger nettstedet med standardinstallasjonen av WordPress.

11. Klikk på Start veiviseren for å bygge nettstedet med hurtigstartveiviseren. Vi stiller deg noen spørsmål, installerer noen plugin-moduler, inkludert Page Builder, og hjelper deg med å velge mellom ti profesjonelt designede WordPress-temaer. Etterpå kan du begynne å redigere nettstedet fra WordPress-instrumentbordet. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se
    .

Hvis du ønsker å konfigurere WordPress-nettstedet uten å bruke hurtigstartveiviseren og uten ekstra plugin-moduler som Page Builder, klikker du på Nei takk. Når du har bekreftet meldingen, går du til WordPress-instrumentbordet for nettstedet.

12. Hurtigstartveiviser for WordPress