Administrert WordPress Hjelp

Opprett et testnettsted

Opprett et administrert WordPress-testnettsted for å teste endringer uten å påvirke den ekte siden.

Merk:Testnettsteder er tilgjengelig hvis du har Deluxe-, Ultimate-, Developer-, eller Pro Managed-WordPress-konto. Hvis du har en Basic konto, må du oppgradere kontoen din hvis du vil bruke et testnettsted.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For siden du ønsker å bruke, velg menyikon meny, og deretter Testing.
    velg visning
  4. Velg Opprett testnettsted.

Merk:Hvis du har en Pro-konto (kun tilgjengelig i U.S.A. og Canada), så er det alt du trenger å gjøre. Det vil ta oss et par minutter for oss å lage en kopi av produksjonsnettstedet ditt, til bruk som et testnettsted. For de med Deluxe-, Ultimate-, and Developer-kontoer, fortsett med neste trinn.

5. Bestem hvordan du vil vise fram siden din med å velge:
    • Kopier fra produksjonen: Å kopiere hele den eksisterende siden om til et testnettsted.
    • Kopier nettsteddesign: Å kun kopiere eksisterende temaer og plugin-moduler uten noe innhold.
  6. Velg Opprett. Det vil ta oss et par minutter å opprette testnettstedet.