Administrert WordPress Hjelp

Opprett et testnettsted

Trinn 1 av Komme i gang med oppsett-serien.

Opprett et administrert WordPress-testnettsted for å teste endringer uten å påvirke den ekte siden.

Merk: Sidevisning er tilgjengelig i alle Administrert WordPress-planer, unntatt Basic. Hvis du har en Basic-plan, må du oppgradere planen din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du ønsker å opprette et oppsettsområde for, velger du Innstillinger fra Menyikon-menyen.
    Velg innstillinger
  4. Under Testnettsted velger du Opprett.

Det vil ta oss et par minutter å opprette oppsettsområdet.