Logg av GoDaddy -kontoen min eksternt

Logg av GoDaddy -kontoen din hvis du tror kontoen din kan være kompromittert, eller hvis du ikke husker om du logget av en delt enhet.

1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode-side.
  2. Velg Administrer alle økter under Aktive pålogginger for å se alle enheter og nettlesere som er logget på kontoen din.
    Klikk på Administrer alle økter
  3. Velg Logg av for å logge av fra en spesifikk enhet eller nettleser. Deretter velger du Logg av igjen i det nye vinduet for å bekrefte. Du vil bli logget av den enheten eller nettleseren din innen 5 minutter.