|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Hva er delegert tilgang?

Med delegert tilgang kan GoDaddy-kunder dele tilgangen til kontoen sin med andre personer, uten å måtte dele passord eller annen sikker informasjon.

Hvordan fungerer delegert tilgang?

Som kontoeier kan du invitere andre brukere til å få tilgang til kontoen. Hvis brukerne godtar invitasjonen din, kan disse delegatene åpne og bruke produktene dine slik dere ønsker:

  • Du bestemmer selv om delegaten skal ha tillatelse til å kjøpe produkter for kontoen din. Hvis det er tilfellet, kan ikke delegaten se eller endre din sikre kontoinformasjon, for eksempel betalingsmåter eller passord.
  • Produkter som er kjøpt av delegater på dine vegne, legges til i kontoen din.
  • Du kan når som helst endre tillatelsesnivåer eller fjerne delegattilgang.

Hvordan er delegattilgang annerledes for domener?

  • Delegater kan administrere DNS- og navneserverendringer og videresending fra domene.
  • Hvis du har gitt delegaten din tillatelse til å kjøpe produkter, kan delegaten også kjøpe domener direkte eller på ettermarkedet for domener. Kjøpte domener legges til i kontoen din.
  • Delegater har ikke tillatelse til å se eller endre domenekjøpsprofilen din eller den sikre domeneinformasjonen, for eksempel kontaktadressen din.
  • Delegater har ikke tillatelse til å selge domenene dine.

Relaterte trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.
Actions