Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hva er delegert tilgang?

Med delegert tilgang kan GoDaddy-kunder dele tilgangen til kontoen sin med andre personer, uten å måtte dele passord eller annen sikker informasjon.

Hvordan fungerer delegert tilgang?

Som kontoeier kan du invitere andre brukere til å få tilgang til kontoen. Hvis brukerne godtar invitasjonen din, kan disse delegatene åpne og bruke produktene dine slik dere ønsker:

• Du bestemmer selv om delegaten skal ha tillatelse til å kjøpe produkter for kontoen din. Hvis det er tilfellet, kan ikke delegaten se eller endre din sikre kontoinformasjon, for eksempel betalingsmåter eller passord.
  • Produkter som er kjøpt av delegater på dine vegne, legges til i kontoen din.
  • Du kan når som helst endre tillatelsesnivåer eller fjerne delegattilgang.
  • Delegater må ha en GoDaddy -konto for å godta invitasjonen din. Når du inviterer en delegat til å få tilgang til kontoen din, ber vi dem opprette en konto hvis de ikke har en konto.

Hvordan er delegattilgang annerledes for domener?

• Delegater kan administrere DNS- og navneserverendringer og videresending av domene. Delegater har imidlertid ikke tillatelse til å administrere DNS- og navneserverendringer for domener med personvern eller beskyttelse.
  • Hvis du har gitt delegaten din tillatelse til å kjøpe produkter, kan delegaten også kjøp domener direkte eller på ettermarkedet for domenet. Kjøpte domener legges til i kontoen din.
  • Delegater har ikke tillatelse til å se eller endre domenekjøpsprofilen din eller den sikre domeneinformasjonen, for eksempel kontaktadressen din.
  • Delegater har ikke tillatelse til å selge domenene dine.