Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

GoDaddy Hjelp

Logg på GoDaddy Studio

Logg på GoDaddy Studio og opprett oppmerksomhetsfangende visuelt innhold for en hvilken som helst plattform, og det krever ingen ferdigheter innen grafisk design!

Påkrevd: Hvis du er Over-kunde og ikke har en GoDaddy Studio-konto ennå, må du først aktivere GoDaddy Studio-kontoen din.

1. Gå til appbutikken for enheten din (iOS eller Android).
  2. Søk etter GoDaddy Studio, og last ned appen.
  3. Logg på ved hjelp av GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. Du kan nå opprette et prosjekt eller redigere et eksisterende GoDaddy Studio-prosjekt.
  1. Gå til GoDaddy Studio.
  2. På høyre side av skjermen logger du på ved hjelp av GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.

Merk: Hvis du viser GoDaddy Studio-nettstedet i en nettleser på mobilenheten din, vil du bli bedt om å laste ned eller logge på appen.

Relatert informasjon