Logg på nettpost

Møt din nye nettpost, Outlook på nett! Dette er hva du kan forvente deg første gangen du logger på.

1. Logg på nettpost på email.godaddy.com . Bruk Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt (den samme autentiseringen som Workspace Email). Legg til bokmerke for denne siden for enkel tilgang.
    Angi e -postpassord og logg på
  2. Merk: Hvis du har glemt passordet ditt, kan du tilbakestille det på denne måten.

3. Hvis du ikke allerede har gjort det, angir du en e -post for gjenoppretting og velger Lagre & Fortsett . Du kan endre e -postadressen for gjenoppretting når som helst.
    Angi e -postadresse for gjenoppretting
  4. Følg meldingene for å finne ut hva du kan gjøre med Microsoft 365 og Outlook.
    Få jobben gjort med Office 365
  5. Når du ser appene dine, åpner du Outlook . Du kommer til den nye innboksen.
    Påloggingsside
  6. Velg Ny melding for å sende den første e -posten din med Outlook på nett!
    E -postutkast i Outlook