Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Tilpass utseendet til Outlook på nettet

Det er flere funksjoner du kan justere for å endre utseendet til Outlook på nett slik at e -posten din fungerer best for deg. Hvis du for eksempel er vant til Arbeids -e -post, vil alle disse endringene gi Outlook på nett en lignende visuell opplevelse.

Velg en funksjon for å hoppe til den delen:

Innboks med fokus

Microsoft sorterer e -post for å være viktig i den fokuserte innboksen, mens resten går til den andre innboksen. Du kan veksle mellom innbokser ved å gå til hver fane. Hvis du foretrekker å ha ny e -post til en enkelt innboks, kan du kombinere disse to fanene til en ved å slå av Fokusert innboks.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  3. Slå av veksleknappen ved siden av Fokusert innboks .
    Veksleknappen for fokusert innboks er slått av

E -post som tidligere var sortert i Annet -fanen, vil nå vises i den enkle innboksen din. Enhver uønsket e -post vil fortsette å gå til søppelpostmappen din.

Tilbake til toppen

Vis tetthet

Display tetthet justerer avstanden rundt meldinger i innboksen din. Hvis du endrer denne innstillingen, kan du se flere meldinger på skjermen samtidig. Som standard er e -posten din satt til Full, som viser minst antall meldinger, men hvis du endrer til Medium eller Compact, vises det flere meldinger.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  3. Under Skjermtetthet velger du ønsket alternativ:
    • Full : Vis avsenderbilder, forhåndsvisninger av vedlegg og forhåndsvisningstekst for melding. Dette alternativet er angitt som standard.
    • Middels : Vis tekst på forhåndsvisning av melding med noe mellomrom mellom meldinger.
    • Kompakt : Vis tekst på forhåndsvisning av melding med minimalt avstand mellom meldinger. Dette alternativet er nærmest Workspace Email.
      Kompakt skjermtetthet
Tilbake til toppen

Samtalevisning

Samtalevisning (også kjent som meldetråd) kombinerer alle relaterte meldinger fra en enkelt samtale til én linje i innboksen. Når den er slått på, ser du en pil til venstre for emnelinjen som utvider de gjengede meldingene. Du vil også se hele samtalen, inkludert svar, i Leseruten (hvis den er slått på) med de nyeste meldingene øverst. Hvis du slår av samtalevisningen, vil hvert svar vises som et nytt element i innboksen, i stedet for kombinert med den forrige samtalen.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  3. Velg det foretrukne alternativet under Samtalevisning:
    • Nyeste på toppen : Alle utvidede meldinger vil vises i Leseruten fra nyeste til eldste. Dette alternativet er angitt som standard.
    • Nyeste nederst : Alle utvidede meldinger vil vises i Leseruten fra eldste til nyeste.
    • Av : Meldinger blir ikke gruppert og vises i sin egen linje. Dette alternativet er nærmest Workspace Email.
      Samtalevisning med Av valgt
Tilbake til toppen

Leserute

Når du velger en melding i innboksen din, vil meldingen åpnes i Leseruten til høyre for meldingslisten din. Hvis du skjuler leseruten, får du mer plass til å vise meldingene dine, inkludert mer forhåndsvisningsinformasjon i listen.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  3. Velg det foretrukne alternativet under Leserute:
    • Vis til høyre : Forhåndsvisningen vises til høyre for meldingen. Dette alternativet er angitt som standard.
    • Vis nederst : Forhåndsvisningen vises under meldingslisten.
    • Skjul : Du kan ikke se en forhåndsvisning. Dette alternativet er nærmest Workspace Email.
      Leserute med Skjul valgt
Tilbake til toppen

Tekst til forhåndsvisning av melding

Du kan redusere forhåndsvisningsteksten til meldingen, som viser avsender, emne og del av første linje fra meldingen. Hvis du skjuler forhåndsvisningsteksten for meldingen, hindrer den første linjen i å vises i listen, så du må åpne meldingen for å se innholdet.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , og velg deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg E -post , og deretter Layout .
    E -postoppsett
  4. Under Skjermbilde -forhåndsvisningstekst velger du Skjul forhåndsvisningstekst .
    Forhåndsvis tekst for melding med Skjul valgt .
  5. Velg Lagre.
Tilbake til toppen