Logg på phpMyAdmin i Linux -hostingkontoen min

Slik logger du på phpMyAdmin for å administrere MySQL -databasene dine. Du kan endre databaseverdier, kjøre spørringer og opprette, vise eller modifisere databasestrukturen. Sørg for at du sikkerhetskopierer databasen før du endrer den.

Merk: Programmer som WordPress og Joomla gir sitt eget grensesnitt for å modifisere de fleste aspekter av en database. Hvis du bruker ett av disse programmene, trenger du sannsynligvis ikke bruke phpMyAdmin til å administrere databasen med mindre du er spesifikt bedt om det.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Klikk på phpMyAdmin øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg phpmyadmin

Startsiden phpMyAdmin for kontoen din vises.
    phpmyadmin -hjemmesiden