Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Løs inn min Administrert WordPress -plan

Trinn 1 i serien Administrert WordPress for forhandlere.

Løs inn Administrert WordPress -planen for å tilpasse butikkfronten din med Reseller Store -plugin -modulen og Turnkey Storefront -temaet.

1. Gå til Mine produkter side. Du må logge på med GoDaddy -brukernavnet og passordet ditt hvis du ikke allerede er logget på.
  2. Klikk på pilen under Flere produkterpilikon for å utvide den delen.
  3. Klikk på Løs inn ved siden av WordPress -hosting.
  4. Et popup-vindu vises. Klikk på Løs inn kreditt . Du kan nå få tilgang til den innløste planen under Administrert WordPress på produktsiden din.
  5. Konfigurer din gratis hostingkonto på Administrert WordPress -plattformen. Etterpå åpnes WordPress -instrumentbordet.