Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Løs inn min Administrert WordPress -plan

Trinn 1 i serien Administrert WordPress for forhandlere.

Løs inn Administrert WordPress -planen din for å tilpasse butikkfronten din med Reseller Store -plugin -modulen.

1. Gå til GoDaddys Mine produkter -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg pilen under Flere produkterpilikon for å utvide den delen.
  3. Velg Løs inn ved siden av WordPress -hosting.
  4. Et popup-vindu vises. Velg Løs inn kreditt . Du kan nå få tilgang til den innløste planen under Administrert WordPress på produktsiden din.
  5. Konfigurer din gratis hostingkonto på Administrert WordPress -plattformen. Etterpå åpnes WordPress -instrumentbordet.