Løs WordPress -nettstedet mitt når det opplever en kritisk feil

Når en plugin -modul eller et tema er inkompatibelt med WordPress -nettstedet ditt, kan det hindre at nettstedet viser innhold. I stedet viser nettstedet ditt et varsel om at det opplever en kritisk feil.
WordPress -feilmelding om kritisk feil
Du kan fikse problemet fra WordPress -instrumentbordet, selv om det ikke lastes riktig, på grunn av WordPress -funksjonen kalt gjenopprettingsmodus . Følg trinnene nedenfor for å få nettstedet ditt tilbake på nett.

Merk: Hvis WordPress -nettstedet ditt er eldre enn versjon 5.2, ser du en tom hvit skjerm i stedet for den kritiske feilen, og du må undersøke problemet med FTP .

Advarsel: Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører feilsøking.
  1. Sjekk innboksen til e -postadressen for WordPress -administratorkontoen for en melding: "Nettstedet ditt opplever et teknisk problem." Hvis du ikke ser meldingen, sjekk mappen spam/søppelpost.
  2. I e -postteksten finner du koblingen til påloggingssiden for WordPress -gjenopprettingsmodus.
  3. Angi WordPress -brukernavnet og passordet ditt, og velg deretter Logg på .
  4. I WordPress -instrumentbordet, øverst, er det et varsel om hva som gikk galt.
    • Hvis feilen skyldes en plugin -modul, ser du følgende varsel: En eller flere plugin -moduler kunne ikke lastes riktig . Deretter, fra menyen til venstre, velger du Plugin- moduler og deaktiverer den defekte plugin-modulen.
    • Hvis feilen er forårsaket av det aktive temaet, ser du følgende varsel: Ett eller flere temaer kunne ikke lastes riktig . I dette tilfellet velger du Temaer fra menyen til venstre og aktiverer et annet tema.
      Advarsel: Hvis du endrer et tema mens du feilsøker en kritisk feil, påvirker det måten nettstedet ditt ser ut og fungerer, men det gir en rask løsning på feil forårsaket av et feilaktig tema. Det kan bidra til å få nettstedet ditt tilbake på nett, men det vil se annerledes ut.
  5. Hvis du bruker Chrome- , Firefox- eller Edge -nettlesere, kan du aktivere inkognito- eller privat surfing for å sjekke om nettstedet ditt fungerer som det skal.
  6. Hvis problemet er løst, går du tilbake til WordPress-instrumentbordet og velger Avslutt gjenopprettingsmodus øverst til høyre.
  7. Hvis du må fortsette å bruke en problematisk plugin -modul eller et tema, oppdaterer du den til den nyeste versjonen og aktiverer den. Hvis feilen dukker opp igjen, kan du prøve følgende:
    • Søk etter feil plugin -modul eller tema i WordPress -databasen. På plugin -modulets/temaets hjemmeside velger du Vis støtteforum . Søk i forumet etter en løsning som er spesifikk for problemet ditt.
    • Hvis du kjøpte plugin -modulen eller temaet ditt et annet sted, går du gjennom dokumentasjonen som er gitt av utvikleren.