Løs WordPress -nettstedet mitt når det opplever en kritisk feil

Når en plugin -modul eller et tema er inkompatibelt med WordPress -nettstedet ditt, kan det hindre at nettstedet viser innhold. I stedet viser nettstedet ditt varselet: "Det har vært en kritisk feil på dette nettstedet."
WordPress -feilmelding om kritisk feil
Du kan fikse problemet fra WordPress -instrumentbordet, selv om det ikke lastes riktig, gjennom funksjonen for gjenopprettingsmodus . Følg trinnene nedenfor for å få nettstedet ditt tilbake på nett.

Merk: Hvis WordPress -nettstedet ditt er eldre enn versjon 5.2, ser du en tom hvit skjerm i stedet for den kritiske feilen, og du må undersøke problemet med FTP . Trinnene i denne artikkelen kan bare hjelpe når du ser Varselet om kritisk feil.

Advarsel: Du bør alltid ta en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du utfører noen feilsøking.
  1. Sjekk innboksen til WordPress -administrator -e -postadressen for en melding: "Nettstedet ditt opplever et teknisk problem." Hvis du ikke ser meldingen, sjekk mappen spam/søppelpost.
    • Hvis du ikke mottar e-posten om at nettstedet ditt har et teknisk problem, og du fremdeles ser den kritiske feilen på WordPress-nettstedet, legger du til suffikset /wp-login.php?action=entered_recovery_mode til domenet ditt for å komme til gjenopprettingsmodus. Etter det, gå til trinn 3.

Eksempel: Hvis domenet ditt er coolexample.com , bør du gå til coolexample.com/wp-login.php?action=entered_recovery_mode for å få tilgang til påloggingssiden for gjenopprettingsmodus.

2. I e -postteksten finner du koblingen til påloggingssiden for WordPress -gjenopprettingsmodus.
  3. Angi WordPress -brukernavnet og passordet ditt, og velg deretter Logg på .
  4. I WordPress -instrumentbordet, øverst, er det et varsel om hva som gikk galt.
    Merk: Hvis du ikke ser varselet, deaktiver alle aktive plugin -modulene en etter en og gjenta trinn 5 til du finner den som forårsaket problemet. Hvis du fremdeles ser feilen med alle plugin -moduler deaktivert, bytter du til et annet tema.
    • Hvis feilen skyldes en plugin -modul, ser du følgende varsel: En eller flere plugin -moduler kunne ikke lastes riktig . Deretter, fra menyen til venstre, velger du Plugin- moduler og deaktiverer den defekte plugin-modulen.
    • Hvis feilen er forårsaket av det aktive temaet, ser du følgende varsel: Ett eller flere temaer kunne ikke lastes riktig . I dette tilfellet velger du Temaer fra menyen til venstre og aktiverer et annet tema.
      Advarsel: Hvis du endrer et tema mens du feilsøker en kritisk feil, påvirker det måten nettstedet ditt ser ut og fungerer, men det gir en rask løsning på feil forårsaket av et feilaktig tema. Det kan bidra til å få nettstedet ditt tilbake på nett, men det vil se annerledes ut.
  5. Hvis du bruker nettleseren Chrome , Firefox eller Edge , kan du aktivere inkognito eller privat surfing for å sjekke om nettstedet ditt fungerer som det skal.
  6. Hvis problemet er løst, går du tilbake til WordPress-instrumentbordet, og hvis du ser det øverst til høyre, velger du Avslutt gjenopprettingsmodus .
  7. Hvis du må fortsette å bruke en problematisk plugin -modul eller et tema, oppdaterer du den til den nyeste versjonen og aktiverer den. Hvis feilen dukker opp igjen, kan du prøve følgende:
    • Søk etter feil plugin -modul eller tema i WordPress -databasen. På plugin -modulets/temaets hjemmeside velger du Vis støtteforum . Søk i forumet etter en løsning som er spesifikk for problemet ditt.
    • Hvis du kjøpte plugin -modulen eller temaet ditt et annet sted, går du gjennom dokumentasjonen som er gitt av utvikleren.