Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Omorganiser sider i navigeringsmenyen min

Etter hvert som du bygger opp nettstedet ditt, må du kanskje endre rekkefølgen av sidene i nettstedets navigasjonsfelt. Hvis du ombestemmer deg senere, kan du raskt omorganisere dem på nytt. Du kan også vurdere å gjøre sidene dine til en rullegardinmeny .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. I menyen Nettstedsnavigering velger du ikonet å omorganisere sider. I mobilappen velger du Sider .
    Skjermbilde av flytte -sidene -ikonet i Nettstedsnavigering
  5. Bruk linjene ved siden av hver side for å dra og slippe sidene dine i riktig rekkefølge. Hjemmesiden din vil alltid være den første siden.

Merk: Hvis du vil legge til elementer i en tom rullegardinmeny, endrer du den tomme rullegardinmenyens sideinnstillinger og velger Menyinnstillinger .

6. Velg Ferdig når du er ferdig.
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .