|  Hjem
Hjelp

Nettstedbygger Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre navnet på siden og innstillingene på nettstedet mitt

Etter hvert som du bygger opp nettstedet eller omorganiserer det, kan det hende du må endre navnene på noen sider for å identifisere innholdet for besøkende. Det kan også være lurt å endre innstillingene for synlighet i navigasjonen eller for å være en privat side.

  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. I Nettstedsnavigering kan du holde markøren over siden du vil endre, og velgetannhjulikonet for sideinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Sider og derettervertikal kebab-meny med tre prikker menyen.
  5. Velg Sideinnstillinger .

    Merk: Hvis du endrer innstillingene for en rullegardinmeny, vil det stå Menyinnstillinger . Det er her du legger til sider i en tom meny.


    Skjermbilde av sideinnstillingsmenyen
  6. Oppdater sidetittelen . Hold navigasjonsfeltet enkelt med korte, tydelige sidenavn.
  7. Velg de aktuelle veksleknappene. Den nye siden din kan legges til i både overskriften og bunnteksten hvis du vil (eller ikke skjule siden din). Hvis siden din ikke vises i navigering, kan du likevel koble til den fra andre sider eller sende folk en direktekobling.
    • Vis i navigering gjør at den vises øverst i overskriftsnavigasjonen.
    • Bunntekst viser en kobling til siden nederst på hver side.
    • Private sider er som vanlige sider, bortsett fra at de kun er synlige for medlemmer. Alle sider unntatt hjemmesiden din kan være en privat side. Lær mer om hvordan du administrerer private sider.
  8. Når du er ferdig, velger du Ferdig . Hvis du ikke gjorde noen endringer og ønsker å avslutte, velger du Nettsted .
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.