Endre navnet på siden og innstillingene på nettstedet mitt

Etter hvert som du bygger nettstedet ditt eller omorganiserer det, kan det hende du må endre navnene på noen sider for å identifisere innholdet for besøkende bedre. Det kan også være lurt å endre innstillingene for synlighet i navigasjonen eller å være en privat side .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. I Nettstedsnavigering holder du markøren over siden du vil endre, og velgertannhjulikonet for sideinnstillinger Innstillinger -menyen. Velg Sider i mobilappen, og velg deretter Sidervertikal trepunkts kebab-meny menyen.
  5. Velg Sideinnstillinger .

Merk: Hvis du endrer innstillingene for en rullegardinmeny, vil det stå Menyinnstillinger . Det er her du legger til sider i en tom meny.

Skjermbilde av sideinnstillingsmenyen
  6. Oppdater sidetittelen . Hold navigasjonsfeltet enkelt med korte, tydelige sidenavn.
  7. Velg de aktuelle veksleknappene. Den nye siden din kan legges til i både overskriften og bunnteksten hvis du vil (eller ikke skjule siden din). Hvis siden din ikke vises i navigering, kan du likevel koble til den fra andre sider eller sende folk en direktekobling.
    • Vis i navigering gjør at den vises øverst i overskriftsnavigasjonen.
    • Bunntekst viser en kobling til siden nederst på hver side.
    • Private sider er som vanlige sider, bortsett fra at de kun er synlige for medlemmer. Alle sider unntatt hjemmesiden din kan være en privat side. Lær mer om hvordan du administrerer private sider.
  8. Når du er ferdig, velger du Ferdig . Hvis du ikke gjorde noen endringer og ønsker å avslutte, velger du Nettsted .
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .