Oppdater en WordPress -plugin -modul med FTP

Noen premium eller egendefinerte WordPress -plugin -moduler lar deg kanskje ikke oppdatere fra WordPress. I dette tilfellet må du laste opp en kopi av filene til den nyeste versjonen med FTP.

1. Koble til hosting med FTP .
  2. Naviger til katalogen som inneholder WordPress -nettstedet ditt.
  3. Last opp plugin-modulen din til /wp-content /plugins -katalogen.
  4. Hvis plugin -modulen er zippet, må du pakke den ut. ( cPanel / Plesk / Netthotell )

Merk: Hvis du ikke har en måte å pakke ut filen på serveren på, må du pakke ut filen lokalt og deretter laste opp den pakkede katalogen med filer.

Nå må plugin -modulen din oppdateres.