Oppdater WordPress med FTP

Du kan oppdatere WordPress til den nyeste versjonen via FTP.

Advarsel: Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du oppdaterer det.
  1. Logge på WordPress
  2. Deaktiver alle plugin -modulene dine .
  3. Fra Instrumentbord -menyen klikker du på Oppdateringer .
  4. Under overskriften "En oppdatert versjon av WordPress er tilgjengelig," klikker du på Last ned for å få en .zip -fil som inneholder den nye versjonen av WordPress. Filen blir lastet ned til din lokale datamaskin.

Merk: Alternativt kan du laste ned .zip fra WordPress -utgivelsesarkivet.

5. Pakk ut filen. ( cPanel / Plesk )

Merk: Hvis du ikke har en måte å pakke ut filen på hostingkontoen din på, må du pakke ut filen på din lokale datamaskin og deretter laste opp den pakkede mappen med filer.

6. Koble til hosting med FTP .
  7. Slett mappene /wp-admin og /wp-includes.
  8. Slett alle filene i WordPress-nettstedets hjemmekatalog, unntatt .htaccess- , wp-config.php- og robots.txt- filene.
  9. Last opp filene, wp-content-mappen og wp-includes-mappen fra WordPress-mappen som ikke er pakket ut på din lokale datamaskin. Du kan hoppe over wp-content-mappen for nå.
  10. Når opplastingen er fullført,Logge på WordPress.
  11. Når du blir bedt om det, klikker du på Oppdater WordPress -database .
  12. Når du er ferdig, klikker du på Fortsett
  13. Hvis du har noen standard WordPress -temaer installert, kan du nå oppdatere dem fra WordPress -instrumentbordet .
  14. Du kan nå aktivere plugin -modulene dine på nytt.