Administrert WordPress Hjelp

Oppdater temaet og plugin-modulene

Når det er tilgjengelig, bør du oppdatere temaet og plugin-modulene for å sikre at Administrert WordPress-nettstedet er beskyttet mot sikkerhetsproblemer og at det fungerer i høyeste hastighet. Hvis temaet og plugin-modulene ikke holdes oppdatert, vil de ikke alltid være kompatible med den nyeste WordPress-versjonen.

Merk: Hvis du bare har ett eller to Administrert WordPress-nettsteder, vil du se en varsling om at en oppdatering er påkrevd, i listen over WordPress-nettsteder.
WordPress-oppdateringer påkrevd
Hvis du har mer enn to Administrert WordPress-nettsteder, kan du se etter oppdateringer på nettstedets Innstillinger-side.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. Velg menyikonMeny og deretter Innstillinger ved siden av nettstedet du vil oppdatere, i listen over WordPress-nettsteder.
  4. Et gult advarselsmerke ved siden av temaet eller plugin-modulene i Oppdateringer-delen indikerer at nettstedet er utdatert.
    oppdateringer påkrevd-advarsel
  5. For alle Administrert WordPress-kontoer bortsett fra Pro: Velg Oppdater for å oppdatere et tema eller en plugin-modul individuelt, eller velg Oppdater alle for å oppdatere alle temaene og plugin-modulene samtidig.

Merk: Velg Gå til oppdateringer for Pro Administrert WordPress-kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada). Gå til Oppdateringer-siden på WordPress-instrumentbordet for nettstedet. Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere temaer og plugin-moduler.

6. Mer informasjon