Administrert WordPress Hjelp

Oppdater temaet og plugin-modulene

Når det er tilgjengelig, bør du oppdatere temaet og plugin-modulene for å sikre at Managed WordPress-nettstedet er beskyttet mot sikkerhetsproblemer og at det fungerer i høyeste hastighet. Hvis temaet og plugin-modulene ikke holdes oppdatert, vil de ikke alltid være kompatible med den nyeste WordPress-versjonen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil oppdatere, velger du Oversikt fra Menyikon-menyen.
    Velg oversikt
  4. I Handlingssenter-avsnittet ved siden av La nettstedet ditt forbli raskt og sunt ved å holde det oppdatert, velger du Se etter oppdateringer.
    Velg Se etter oppdateringer
  5. Gå igjennom listen og velg deretter Oppdater for individuelle temaer og plugin-moduler, eller Oppdater alle for å oppdatere alle samtidig.
    Velg Oppdater eller Oppdater alle
  6. Hvis du bruker Oppdater alle, må du bekrefte oppdateringene og velge Oppdater.
    Velg Oppdater

Du er oppdatert!

Mer informasjon

• Har du problemer med nettstedet etter oppdatering av plugin-moduler eller temaer? Du kan gjenopprette nettstedet til et punkt før oppdateringene.