Administrert WordPress Hjelp

Oppgrader din Managed WordPress-plan

Managed WordPress-planer tilbyr ulike antall nettsteder og månedlige besøkende. I stedet for å kjøpe flere kontoer kan du oppgradere kontoen din for å øke antallet besøkende du kan håndtere hver måned, eller for å legge til flere nettsteder.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil oppgradere velger du Innstillinger fra Menyikon-menyen.

Velg innstillinger
  4. Finn Plandetaljer og velg Oppgrader.
    Velg Oppgrader under plan-detaljer
  5. Gjennomgå de tilgjengelige planene og velg Kasse for den som oppfyller behovene dine.
  6. Fullfør kjøpet av oppgraderingen din.